Egalitate în testul cu Chindia!

Petrolul și Chindia au încheiat la egalitate, în ultima repetiție efectuată înainte de startul sezonului 2022-2023. Scor final 1-1 (1-0), golurile întâlnirii fiind marcate de către Mirko Ivanovski (44), respectiv Andreas Mihaiu (72).

Desfășurată nu pe „Ilie Oană”, arenă pe care cele două grupări o vor împărți, din postură de organizatoare, și în această toamnă, ci la Strejnic, în fața unei asistențe formată din aproape 2000 de suporteri „galben-albaștri”, partida din această dimineață s-a încheiat cu o remiză conformă cu evoluția ostilităților.

Petrolul a condus la pauză, după un gol marcat chiar la ultima fază a primei reprize, atunci când Ivanovski a fructificat, cu o reluare din fața porții, centrarea perfectă venită, de pe stânga, de la Țicu, iar Chindia a egalat în minutul 72, Mihaiu trimițând în plasă din colțul careului mic, după ce a urmărit un balon respins de către Moroz. Ocazii au mai fost și de o parte, și de cealaltă, dar niciuna dintre combatante n-a putut înclina în favoarea ei balanța, la capătul unei întâlniri în care cei doi tehnicieni, Nicolae Constantin și Adrian Mihalcea, au folosit aproape în întregime loturile pe care le-au avut la dispoziție.

Pentru Petrolul urmează săptămâna de dinaintea debutului în Superliga, formația noastră urmând să încheie runda inaugurală a noului sezon. Luni, 18 iulie, de la ora 21.30, „lupii” își vor face revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc, în meciul de pe „Ilie Oană”, cu FC Voluntari.

Foto: Răzvan Păsărică (www.sportpictures.eu).

 FC Petrolul – Chindia Târgoviște 1-1 (1-0)

Marcatori: Ivanovski (44)/Mihaiu (72).

Petrolul: Avram (65 Moroz) – Meijers, Tamaș (73 Olaru), Huja (73 Horj) – Pashov (73 Borța), Cebotaru (65 Seto), Dumitriu (73 Jair), Țicu (cpt) (73 Velisar) – Cioiu (46 Bratu), Ivanovski (65 Măzărache), Grozav (73 Tucaliuc). Antrenor: Nicolae Constantin.

Chindia: Moldovan – Căpușă, Celea, Boldor, Dumitrașcu – Passaglia, Dulca – Neguț, Chamed, Popadiuc – Atanase. Rezerve: Căbuz – Dinu, Ioniță, Riza, Vorobjovas, Petre, Mihaiu, Jipa, Șerban, Cherchez, Zamfir. Antrenor: Adrian Mihalcea.

Au arbitrat: Andrei Moroiță – Diana Florea și Gabriel Enache.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs FC Rapid 1923

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043