FC Petrolul – AFC Hermannstadt/Restart!

Pentru Petrolul, meciul de mâine, cu AFC Hermannstadt („Ilie Oană”, ora 20.00), intră în descrierea clasică a unui nou început. După trei înfrângeri în tot atâtea partide disputate în acest an, „lupii” au dat un restart la nivelul băncii tehnice, iar Florin Pârvu, cel care l-a înlocuit pe Nicolae Constantin, va debuta cu această ocazie, ca antrenor principal, atât la cârma Petrolului, cât și în primul eșalon.

„Așa cum am spus, mă simt ca și când am revenit acasă! Evident, emoțiile sunt inevitabile, dar, începând de mâine, cu primul meci pe care îl vom disputa, se vor duce și va trebui să ne concentrăm doar la ceea ce avem de făcut”, a spus Florin Pârvu. „Întâlnim o echipă bună a campionatului, o echipă care a acumulat multe puncte pe teren, pe care o cunoaștem și pe care am analizat-o bine. Trebuie să avem ambiție, determinare și, împreună cu suporterii, cei care ne dorim să fie, din nou, cel de-al 12-lea jucător al nostru, sperăm să ne bucurăm la finalul partidei”, a mai spus noul tehnician al „galben-albaștrilor”.  „Nu vor fi, cu siguranță, foarte multe schimbări, pentru că nu cred că este cazul de așa ceva. Rămân la părerea că meciul de la Botoșani a fost un accident, un „duș rece”, iar din acel moment s-a pus punct la ceea ce a fost și contează doar ce va fi de aici înainte. Iar meciul de mâine are o importanță aparte!”, a adăugat Pârvu.

Cu 30 de puncte, Petrolul ocupă, deocamdată, locul opt în Superliga și are mare nevoie de un rezultat pozitiv în fața Sibiului, atât pentru a rămâne aproape de zona de play-off, dar și pentru a-și menține un avantaj important față de echipele implicate în lupta pentru supraviețuirea în primul eșalon. În lotul „găzarilor” revine mijlocașul brazilian Jair, cel care și-a ispășit suspendarea de trei etape, primită după cartonașul roșu văzut în ultimul meci din 2022, cel de acasă, cu FC U Craiova.

Întâlnirea de pe „Ilie Oană”, ce va începe la ora 20.00, va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Adrian Viorel Cojocaru (Galați) – Vladimir Urzică (Piatra Neamț) și Alexandru Vodă (Alba Iulia). Rezervă: Iulian Dima (București). Arbitru VAR: Andrei Florin Chivulete (București). Arbitru AVAR: Mihaela Țepușă (Buzău). Observatori: Iosif Olah (Sf. Gheorghe) și Paul Mincu (București).

Biletele pentru această confruntare sunt disponibile atât on-line, pe www.entertix.ro, cât și la casa stadionului, ce va fi deschisă începând cu ora 10.00. La fel ca și la precedentele jocuri de pe „Ilie Oană”, posesorii de bilete, dar și deținătorii de abonamente, vor intra într-o tombolă, putând câștiga mai multe premii, printre care și un tricou oficial de joc din noua gamă (detalii pe contul oficial de Facebook al clubului nostru)!

 

Următorul meci

FC Dinamo București vs FC Petrolul Ploiești

Stadionul "Arcul de Triumf"
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043