Mulțumim, Alberto Olaru! Mulțumim Sebastian Moroz!

Alberto Olaru și Sebastian Moroz și-au reziliat angajamentele cu FC Petrolul Ploiești, ambii jucători alegând să facă pasul din dorința de a-și găsi echipe la care să poată evolua mai mult.

Cel mai vechi component al lotului și jucătorul care a parcurs, alături de Petrolul, toți pașii din 2016 încoace, evoluând în toate cele patru eșaloane, Alberto Olaru a decis să-și continue cariera la un club unde va avea posibilitatea să adune cât mai multe apariții pe gazon, reziliindu-și, astfel, contractul cu gruparea noastră.

„Petrolul este echipa mea de suflet, la care am crescut și unde, firesc, am cunoscut cele mai mari satisfacții ale carierei! Mă despart cu greu, dar plec să joc și asta este cel mai bine pentru mine în acest moment. Mulțumesc pentru tot, Petrolul!”, a mărturisit Alberto Olaru.

În vârstă de 24 de ani, Alberto Olaru a bifat 121 de partide pentru FCP, în campionat și Cupa României, fiind, în mod tradițional, și unul dintre „căpitanii” echipei.

La rândul său, aflat în lotul „lupilor” de la începutul anului 2022, Sebastian Moroz (24 ani) a ajuns la un acord cu clubul nostru pentru încetarea contractului. Decizia a venit, de asemenea,  în urma solicitării tânărului portar, cel care își dorește să-și continue activitatea la o echipă unde să aibă mai multe oportunități să joace.
Mulțumim, Alberto Olaru! Mulțumim, Sebastian Moroz! Mult succes în continuare!

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043