FC Petrolul – Astra II: ultima reprezentaţie a turului pe “Ilie Oană”

Petrolul se pregăteşte pentru ultimul joc oficial al anului pe teren propriu, cel de sâmbătă, cu Astra II. Partida va începe la ora 19.15, iar obiectivul „lupilor” este unul singur, acela de a câştiga cele trei puncte puse în joc şi a-şi securiza, astfel, poziţia de lideri ai clasamentului la finalul turului.

Meciul de sâmbătă seară a fost prefaţat într-o conferinţă de presă a „galben-albaştrilor”, la care au participat antrenorul principal Octavian Grigore şi jucătorii Mirel Bolboaşă şi Mihai Velisar. „Ne pregătim pentru un meci în care vom întâlni o echipă bună, una care face o figură frumoasă în acest campionat. Am urmărit-o în mai multe rânduri în acest sezon şi o vom trata cu respectul cuvenit. Chiar dacă nu putem vorbi despre o rivalitate între noi, ştim că o să ne aştepte şi un joc al orgoliilor, pentru că la Astra II se află mulţi jucători tineri, proveniţi, mare parte dintre ei, din zona oraşului sau a judeţului. E firesc să existe, astfel, dorinţa acestor jucători de la Astra de a face un meci bun în compania echipei care se află pe primul loc al clasamentului”, a spus Octavian Grigore.

„Suntem pe primul loc şi ne dorim să încheiem seria meciurilor de pe teren propriu din acest tur de campionat cu o victorie. Vrem să ne atingem obiectivul, acela al câştigării celor trei puncte, şi, în plus, să oferim şi un joc agreabil, un spectacol pentru cei care vor popula tribunele stadionului”, a continuat tehnicianul „lupilor”, cel are va avea tot lotul la dispoziţie pentru confruntarea de sâmbătă seară. „Mai avem antrenamentul de vineri, după care vom definitiva lotul, urmând să rămânem, seara, în cantonament. Nu sunt probleme mari de efectiv şi ne bucurăm că îi avem în pregătiri şi pe Prunescu şi Frîncu, doi jucători care au acuzat probleme medicale în ultima perioadă. Din fericire, investigaţiile pe care ei le-au făcut la clinici de specialitate n-au relevat leziuni majore, aşa încât au putut intra în programul normal de pregătire şi sunt apţi pentru jocul de sâmbătă”, a mai spus Tavi Grigore.

Pe aceiaşi linie, a obţinerii unei victorii care să marcheze în mod fericit despărţirea de „Ilie Oană” în 2017, au mers şi cei doi jucători.  „Vom trata meciul foarte serios, aşa cum le-am tratat pe toate de până acum. Fiind ultimul joc de pe teren propriu din acest an, îmi doresc să avem un stadion plin. Ar fi un lucru bun pentru noi şi un factor motivaţional important. Sper din tot sufletul să câştigăm şi cred că n-am rămas datori din punct de vedere al jocului, iar, în ultima perioadă, nici din cel al spectacolului oferit”, a punctat Mirel Bolboaşă, în vreme ce mai tânărul său coechipier, Mihai Velisar, a spus că „vrem să câştigăm, să facem spectacol şi sperăm să vină cât mai multă lume la stadion. Trebuie să ne impunem şi să ne păstrăm distanţa de patru puncte pe care o avem în clasament, astfel încât să terminăm cu bine anul”.

Pentru partida dintre FC Petrolul şi Astra II, biletele se găsesc la casa stadionului „Ilie Oană”, ce va fi deschisă, vineri, până la ora 16.30, iar sâmbătă, până la ora de start a confruntării.

Mai jos puteţi urmări înregistrarea integrală a conferinţei de presă de astăzi.

 

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043