FC Petrolul – Chindia Târgoviște/Pregătiți pentru un meci de luptă!

Iarna pare să-și fi intrat în drepturi chiar înainte de debutul din 2023 pe „Ilie Oană”, Petrolul urmând să primească, mâine, de la ora 17.00, vizita Chindiei Târgoviște. Un meci important, pentru că punctele puse în joc încep să cântărească tot mai greu pe măsură ce ne apropiem de finalul sezonului regulat, dar care poate fi influențat, cât se poate de serios, și de condițiile atmosferice. Petroliștii spun că se așteaptă la o luptă dură și că sunt pregătiți să bifeze prima victorie din acest an și să-și consolideze, astfel, poziția din clasament.

„Chindia este o echipă care a avut un joc destul de consistent în prima etapă a anului și cred că ar fi meritat să câștige toate cele trei puncte în fața Argeșului. Dacă ținem cont de ce este afară în momentul acesta, probabil că mâine vom avea parte de un meci de luptă, iar cine va arăta mai multă putere va reuși să și câștige”, a spus Nicolae Constantin. „Se anunță ninsoare în continuare, terenul nu arată foarte bine, dar oamenii încearcă să-l deszăpezească și să fie la nivelul maxim la care ar putea fi în condițiile date. Oricum, starea gazonului nu va avantaja pe niciuna dintre echipe, pentru că este foarte greu să joci pe noroi, zăpadă… Dar, trebuie să ne adaptăm, iar cei care vor intra să joace trebuie să fie pregătiți să lupte, să arate ambiție, dăruire și să dea totul pentru echipă”, a adăugat tehnicianul „galben-albaștrilor”.

Pe aceeași linie a așteptărilor legate de întâlnirea de mâine a mers și Robert Moldoveanu, jucătorul revenit în tabăra Petrolului în această iarnă. „O să fie, cu siguranță, un meci dificil și din cauza vremii. Însă, sunt sigur că cei care vor intra pe teren vor da tot ceea ce au mai bun ca să ieșim victorioși”, a spus Moldoveanu.

Pentru partida de mâine, „lupii” i-au recuperat pe Valentin Țicu și pe Florin Borța, ambii aflați sub stare de suspendare la jocul de la Mioveni. Lipseste, în continuare, Jair, cel care mai are de ispășit încă două etape de suspendare, iar Marian Huja este accidentat.

Întâlnirea dintre FC Petrolul și Chindia Târgoviște va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Viorel Flueran (Craiova) – George Florin Neacșu (Câmpulung Muscel) și Romică Bîrdeș (Pitești). Rezervă: Cătălin Popa (Pitești). Arbitru VAR: Bogdan Dumitrache (București). Arbitru AVAR: Gabriel Sabin Stroe (Moreni). Observatori: Adrian Vidan (București) și Adrian Pitu (Constanța).

Biletele pentru această confruntare sunt disponibile on-line, pe www.entertix.ro, dar și la casa stadionului „Ilie Oană”, deschisă, astăzi, până la ora 17.00, iar mâine în intervalul 09.00-17.00.

În clipul de mai jos, înregistrarea integrală a conferinței de astăzi.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043