FC Petrolul – CS Colţea 1920

După obişnuita „porţie” de alergări de la antrenamentul de dimineaţă, petroliştii au avut parte, după-amiaza, şi de primul joc-test din cantonamentul de la Braşov, disputat în compania formaţiei locale CS Colţea 1920.

A fost o partidă împărţită în două reprize distincte ca durată, prima de 60 de minute, iar cea de-a doua de 45 de minute, gazdele apelând în prima parte la echipa de seniori ce activează în Liga a IV-a din Braşov, pentru ca, în a doua parte, să mizeze pe juniorii crescuţi în club în cadrul unui parteneriat cu Celta Vigo.

Finalmente, după un joc ce s-a transformat într-un antrenament util, acesta fiind de altfel şi scopul, s-a terminat 6-1 (1-1) pentru elevii lui Octavian Grigore, golurile fiind marcate de către Saim, Ciocâlteu, Puchea, Arnăutu, N. Popescu şi Dumitru, pentru amfitrioni deschizând scorul Bogdan Lita. Au fost şi numeroase alte ocazii trecute în contul petroliştilor, printre care şi două bare, „semnate”, în prima repriză, de către Arnăutu şi Claudiu Tudor.

Tavi Grigore a trimis în teren un prin „11” alcătuit din Bolboaşă (55 Marinică) – Vagner (35 Catană), Prunescu, Chiriţă, Velisar – Chindriş – Saim, Lambru, C. Tudor, D. Gheorghe – Stănescu (35 Arnăutu), pentru ca în partea a doua să intre Marinică – Catană (78 Olaru), Antoche, Frîncu, Ţicu – Puchea – N. Popescu (95 Dumitru), Niţescu, Păun, Ciocâlteu – Arnătu (78 Vintilă). Singurul jucător neutilizat a fost portarul Raul Botezan, cel care a acuzat o uşoară problemă medicală, fiind, astfel, menajat.

Altfel, organizatorii turneului „Nicolae Pescaru” au anunţat şi programul aceste competiţii, Petrolul urmând să joace primul meci joi, de la ora 17.30, pe stadionul „Metron”, cu ACS Steagul Roşu Braşov. Apoi, vineri, de la ora 11.00, „lupii” vor juca cu învingătoarea dintre CSA Steaua Bucureşti şi Oţelul Galaţi, pentru ca seara, de la ora 18.00, pe terenul „Conpet” de la Strejnic să o întâlnească pe Progresul Spartac Bucureşti.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043