FC Petrolul – Sepsi OSK/Start în grupele Cupei României!

Faza grupelor Cupei României Betano, în nouă formulă de desfășurare a competiției inaugurată cu ocazia stagiunii 2022-2023, va începe, mâine, și pentru Petrolul Ploiești. Formația noastră va debuta pe „Ilie Oană”, având ca adversară o grupare tot de prim eșalon, Sepsi OSK Sf. Gheorghe, într-un meci ce va începe la ora 18.15.

Sistem nou, adversar cunoscut! Petrolul și Sepsi s-au duelat, nu de mult, și în campionat, tot la Ploiești, atunci când meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1, acela fiind și primul punct realizat de către trupa lui Nicolae Constantin la revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc. „Fiind o altă competiție, probabil că lucrurile vor fi un pic diferite acum, față de jocul din campionat. Pentru noi, Cupa României este o întrecere pe care o abordăm în cel mai serios mod cu putință, pentru că reprezintă un obiectiv important și vrem să ajungem cât mai departe! Apoi, este clar că avem nevoie să obținem un rezultat pozitiv, pentru că venim după o serie de cinci înfrângeri consecutive, căreia trebuie să-i punem capăt!”, a declarat Nicolae Constantin, antrenorul „galben-albaștrilor” vorbind și despre varianta de a le acorda minute și jucătorilor care au evoluat mai puțin pe parcursul acestui sezon. „Ce pot să spun clar la acest moment este că intenționăm să-i oferim posibilitatea lui Budescu să revină pe gazon, după o lungă perioadă în care, din cauza accidentării, a lipsit! El este în lot pentru întâlnirea de mâine și, dacă totul va fi în regulă, atunci va intra pe parcursul meciului”, a adăugat Constantin.

Meciul dintre FC Petrolul și Sepsi OSK Sf. Gheorghe se joacă în cadrul Grupei A a Cupei României Betano, din care mai fac parte FC Voluntari, U Craiova 1948, Unirea Slobozia și Dinamo București. Conform regulamentului competiției, fiecare echipa va disputa doar trei meciuri, Petrolul având de jucat, pe lângă Sepsi, cu Unirea Slobozia (deplasare) și U Craiova 1948 (acasă). Primele două clasate din această grupă vor accede în faza sferturilor de finală ale competiției.

Pentru întâlnirea de mâine, biletele pot fi procurate atât on-line, accesând www.entertix.ro (aici), cât și de la casa stadionului „Ilie Oană”, deschisă, astăzi, până la ora 20.00, iar mâine începând cu ora 10.00. Biletele costă 10 lei (Peluze), 20 lei (Tribuna II), 25 lei (Tribuna I), 35 lei (Tribuna 0) și 100 lei (Lojă). Abonamentele emise pentru sezonul 2022-2023 sunt valabile și pentru jocurile din Cupa României.

 

Următorul meci

UTA Arad vs FC Petrolul Ploiești

Stadion Francisc von Neuman
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
12655
22648
32645
42640
52639