FC Petrolul şi Alexandrion Grup România, parteneriat de lungă durată!

Aşa cum s-a putut remarca încă de la începutul acestui sezon, FC Petrolul Ploieşti şi Alexandrion Grup România duc mai departe un parteneriat de lungă durată, intrat, deja, în cel de-al cincilea an. Anunţul a fost făcut, şi oficial, în cadrul unei conferinţe de presă organizată astăzi, la care au participat Valentin Popescu, director de marketing sportiv în cadrul Alexandrion Grup România, şi Cristian Vlad, preşedintele FC Petrolul Ploieşti.

“Vom continua parteneriatul cu FC Petrolul Ploieşti, aşa cum o facem, deja, de cinci ani. Suntem un partener de cursă lungă şi mi-ar plăcea foarte tare ca şi la debutul ediţiei viitoare a Ligii I să fim alături de FC Petrolul Ploieşti. După cum se ştie, aici, în proximitatea Ploieştiului, la Pleaşa, sunt foarte mulţi angajaţi ai companiei noastre care sunt suporteri ai Petrolului, aşa că putem vorbi şi despre o datorie morală şi socială a noastră de a veni alături de acest club”, a punctat Valentin Popescu.

“Vreau să mulţumesc Alexandrion Grup România pentru faptul că este alături de noi de o perioadă atât de lungă. Faptul că acest parteneriat a fost reînnoit nu face decât să certifice faptul că lucrurile decurg aşa cum trebuie, în acest moment, la clubul nostru. Le mulţumesc tuturor celor care ne-au sprijinit de la începutul acestui nou proiect şi, în mod special, celor care au rămas şi sunt, în continuare, alături de noi. În curând vom anunţa şi alţi parteneri, alte companii care doresc să-şi asocieze imaginea cu FC Petrolul Ploieşti”, a declarat, la rândul său, Cristian Vlad.

Mai jos, puteţi urmări înregistrare integrală a conferinţei de presă.

 

Următorul meci

AFC Astra vs FC Petrolul Ploiești (On time)

Liga 2

Clasament

LocClubMPct
11130
21024
31023
41022
51121