FC Petrolul – Universitatea Cluj/Totul pentru o nouă victorie!

Invincibilă în startul play-out-ului, formația noastră poate să-și rezolve, mâine, multe dintre problemele din acest final de sezon, în eventualitatea unui nou rezultat pozitiv obținut în confruntarea cu Universitatea Cluj, ce se va disputa, pe „Ilie Oană”, începând cu ora 18.15. Asta și pentru că se intră în zona în care, deja, matematica începe să-și spună cuvântul, iar calculele devin tot mai precise, în această luptă extrem de încinsă pentru evitarea ultimelor patru locuri ale clasamentului.

Cu o zestre importantă de puncte, „lupii” își pot permite să abordeze cu mai multă liniște confruntarea cu „U” Cluj, formație pe care au bătut-o, deja, de două ori în acest sezon. Nu același lucru se poate spune despre ardeleni, cei care vin pe „Ilie Oană” după două eșecuri consecutive și, astfel, cu presiunea imensă a obținerii unui rezultat care să-i mențină deasupra liniei de plutire.

Pentru Florin Pîrvu și elevii săi concentrarea este, însă, în continuare, maximă, tehnicianul fiind conștient de faptul că lupta este departe de a fi decisă. „Trebuie să fim concentrați până la final. Meciurile din play-out sunt foarte grele, de luptă, și orice victorie te poate aduce în față, la fel cum, cu un eșec, poți intra în zona nisipurilor mișcătoare! Nu s-a terminat nimic, avem, în continuare, mare nevoie de puncte și ne dorim ca mâine să le obținem pe toate”, a avertizat Florin Pîrvu.

„Vom întâlni o echipă bună, cu un lot valoros și cu un antrenor experimentat. Ne va aștepta, astfel, un joc foarte dificil, echilibrat, dar suntem pregătiți să avem o evoluție bună și să câștigăm. Sigur, și ei au mare nevoie de puncte, dar cel mai important va fi ceea ce facem și cum vom juca noi.”, a mai spus tehnicianul „galben-albaștrilor”, cel care a avut un mesaj și pentru suporteri, mizând pe o asistență numeroasă pe „Ilie Oană”, în ciuda faptului că meciul a fost programat să se dispute în ziua de Paște. „Vreau să le transmit tuturor suporterilor Petrolului, de pe acum, un Paște Fericit, sănătate, tot ceea ce își doresc, dar și o invitație ca mâine să-și rupă un pic din timpul petrecut în sânul familiei și să vină la stadion, să ne susțină, pentru că avem mare nevoie de ei”, a conchis Pîrvu

Partida de mâine va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Marian Barbu (Făgăraș) – Tunyogi Ferencz (Zalău) și Bucsi Imre-Laszlo (Sf. Gheorghe). Arbitru de rezervă: Ovidiu Robu (Chitila, Ilfov). Arbitru VAR: Szabolcs Kovacs (Carei). Arbitru AVAR: Ionela Alina Peșu (Craiova). Observatori: Irina Mârț (București, pentru arbitraj) și Adrian Pitu (Constanța, pentru organizare).

Biletele pentru această confruntare sunt disponibile pe www.entertix.ro, dar și la casa stadionului „Ilie Oană”, deschisă, astăzi, până la ora 17.00, iar mâine de la ora 09.00 și până la startul confruntării.

În materialul video de mai jos puteți urmări declarațiile complete ale lui Florin Pîrvu.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs AFC Hermannstadt

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
1922
2819
3817
4915
5913