FC Petrolul – UTA Arad/Gândul doar la victorie!

Petrolul a pierdut doar de două ori în ultimele nouă partide, adunând, astfel, punctele care au propulsat echipa noastră în zona de play-off a Superligi. Însă, ca să se mențină acolo, „lupii” trebuie să reînceapă să și câștige, în condițiile în care nu s-au mai întâlnit cu victoria din etapa a șasea, adica de la succesul cu FCU 1948 Craiova. Iar prima ocazie o reprezintă partida de mâine, cu UTA Arad, ce se va disputa pe „Ilie Oană”, de la ora 14.00.

UTA nu traversează o perioadă tocmai fericită, aflându-se doar pe antepenultima poziție a ierarhiei, iar Florin Pîrvu și elevii săi sunt deciși să nu rateze ocazia de a-și trece trei puncte în clasament.

„Venim după o perioadă în care nu am câștigat și ne dorim foarte mult să oprim această serie. UTA a schimbat foarte mulți jucatori, este, practic, o echipă nouă față de sezonul trecut, condusă de unul dintre cei mai buni antrenori din prima ligă, Mircea Rednic. E clar că ne va asteapta un meci dificil, dar suntem pregătiți, și accentuez lucru acesta, să facem un joc bun și să câștigăm cele trei puncte”, a prefațat, tehnicianul ploieștean, întâlnirea de mâine. „Trebuie să fim lucizi, să avem mai multă personalitate, și aici nu e vorba doar despre atacanți, ci despre toti jucatori din lot. Am demonstrat că putem să fim la un nivel ridicat și am mare încredere că vom face asta și mâine. Fac un apel și către suporteri, pentru că au fost tot timpul alături de noi, au fost extraordinari, și îmi doresc ca și la acest meci să fie prezenți în număr cât mai mare, pentru că avem nevoie de încurajărilor lor”, a mai adăugat Florin Pîrvu.

Despre meciul cu UTA a vorbit și unul dintre jucătorii de perspectivă din lotul „galben-albaștrilor”, mijlocașul Mihnea Rădulescu, de altfel mezinul petroliștilor. „Ne așteaptă un meci destul de greu. UTA este o echipă peste locul pe care îl arată clasamentul, dar  noi ne-am pregăti foarte bine și vom da 100% ca mâine să luăm cele trei puncte”, a spus Rădulescu, cel care, de săptămâna viitoare, se va afla la o acțiune a echipei naționale U19.

Partida FC Petrolul – UTA va începe la ora 14.00, biletele fiind disponibile on-line, pe www.entertix.ro, dar și la casa stadionului „Ilie Oană”.

Întâlnirea va fi condusă de către o brigadă compusă din Cătălin Popa (Pitești) – Daniel Mitruți (Craiova) și Mircea Orbuleț (București). Rezervă: George Cătălin Găman (Craiova). Arbitru VAR: Kovacs Szabolcs (Carei). Arbitru AVAR: Bogdan Gheorghe (București). Observatori: Ion Cățoi (București) și Florin Hâncu (Brașov).

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043