FC Petrolul –Voinţa Tr. Măgurele / Alţii la rând!

Petrolul revine, mâine, de la ora 18.00, pe „Ilie Oană”, într-un meci în care va întâlni formaţia care închide podiumul Seriei a III-a, Voinţa Turnu Măgurele.

Desprinsă la şapte puncte în fruntea ierarhiei după victoria categorică obţinută, etapa trecută, la Alexandria, FC Petrolul are ocazia, mâine, să transforme distanţa care o separă de următoarele clasate într-un număr format din două cifre. Cu o victorie, pe „Ilie Oană”, în faţa Voinţei Turnu Măgurele, elevii lui Romulus Ciobanu ar pune o diferenţa de zece puncte faţă de cele două grupări teleormănene, atâta vreme cât AFCM Alexandria stă şi nu-şi poate spori zestrea, iar calculele promovării s-ar simplifica, astfel, şi mai mult. E drept, lupta pentru accederea în eşalonul secund nu s-ar încheia şi matematic, dar ar deveni doar o simplă formalitate, deznodământul fiind, oricum, limpede pentru toată lumea.

„Lupii” au, aşadar, motivaţia necesară să abordeze confruntarea de mâine cu maximum de concentrare, vizând un succes prin care să-şi răsplătească şi suporterii fideli. Ploieştenii s-au pregătit normal în această săptămână, iar din această seară au intrat în cantonament, în lotul lui Romulus Ciobanu neexistând suspendări sau indisponibilităţi de natură medicală.

Partida de mâine va începe la ora 18.00 şi va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Aurel Vărzan (Timişoara) – Ioan Daniel Humita (Armeniş – Caraş Severin) şi Patricia Samsudean (Timişoara). Observatori au fost delegaţi Teodor Grozea (Brăila), pentru arbitraj, şi Florin Petrescu Craioveanu (Bucureşti), pentru organizare.

Bilete pentru această întâlnire se pot găsi la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană”, deschisă de la ora 09.00 până la startul confruntării.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Stadion Ilie Oană
Cupa Romaniei

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11837
21832
31832
41831
51826