Final de cantonament: Petrolul – Spartak Moscova-2 1-1

Petrolul a încheiat cantonamentul din Antalya cu încă o remiză, cea de-a treia consecutivă, 1-1 în confruntarea cu Spartak Moscova-2, formație ce evoluează în cel de-al doilea eșalon al fotbalului din Rusia. Golul echipei noastre a fost marcat de către Senad Jarovic (54), din lovitură de pedeapsă.

Două reprize distincte a avut testul de astăzi, desfășurat, din nou, în condițiile unui vânt extrem de puternic, ce nu a contenit să bată pe parcursul celor 90 de minute. În prima, elevii lui Nicolae Constantin au intrat mai greu în joc, au primit repede gol, atunci când Oganesyan (5) a punctat cu o deviere din mijlocul careului, și n-au reușit, până la pauză, să-și creeze situații de gol, astfel încât să spere într-o egalare.

Partea secundă, în schimb, a arătat cu totul altfel, „lupii” fiind cei care au avut inițiativa. Și, după o ratare mare a lui Saim Tudor (50), cel care, din marginea careului mic, a trimis în blocajul portarului advers, a picat și golul care a restabilit echilibrul, Senad Jarovic (54) transformând elegant o lovitură de pedeapsă, dictată după ce un fundaș al lui Spartak și-a lovit fără minge un adversar.

1-1 a fost și scorul final, Petrolul bifând, astfel, cea de-a treia remiză a stagiului din Antalya, după 1-1 cu Metalist Harkov și 3-3 cu MSK Vyskov, bilanțul fiind completat de victoria obținută în fața rușilor de la SKA Rostov (5-1).

În întâlnirea de astăzi, pentru „găzari” au jucat Moroz (67 Jercălău) – Pîrvulescu (73 Duță), Meijers, Huja, Velisar – Cebotaru (cpt), Seto – Bratu (73 D. Ilie), Boțogan (46 Tolea), Saim Tudor – Jarovic.

Mâine dimineață, delegația ploieșteană va pleca spre casă, iar, după un weekend liber, antrenamentele vor fi reluate la începutul săptămânii viitoare. Până la startul oficial în noul sezon, ce se va produce cu jocul de pe terenul Politehnicii Timișoara, din etapa a 17-a a Ligii 2, programată să se desfășoare în jurul datei de 26 februarie, formația noastră se va pregăti la Ploiești și mai are în plan două jocuri de verificare, cu Politehnica Iași și Viitorul 2 Constanța.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043