Remiză cu șase goluri!

Penultimul test susținut de către echipa noastră în cantonamentul din Antalya s-a încheiat nedecis, 3-3 cu formația cehă de eșalon secund MFK Vyskov. „Lupii” au condus cu 3-1 la pauză, după golul lui Prejmerean (20) și „dubla” lui Dragoș Gheorghe (32, 44), dar n-au reușit să-și conserve avantajul în repriza a doua.

Cehii au început mai bine jocul și au beneficiat de o lovitură de pedeapsă în minutul 5, dar Avram a reacționat excelent și a parat șutul expediat, de la punctul cu var, de către Vintr. Trei minute mai târziu, goalkeeperul „lupilor” a salvat și din fața lui Moucka, rămas singur în careu, iar golul a picat în cealaltă poartă, după o fază fixă: Țicu a executat un corner de pe dreapta, iar Prejmerean (20) a reluat, cu capul, în plasă, aducându-și, astfel, echipa în avantaj. Apoi, după o recuperare a lui Cioiu și o pasă perfectă, Dragoș Gheorghe (32) a trimis pe lângă portarul ceh și a majorat diferența, dar MFK Vyskov a revenit în joc cu reușita lui Sedlak (43). Chiar înainte de pauză, Dragoș Gheorghe (44) a restabilt, după o acțiune persoanală, handicapul de două goluri, cu care s-a și încheiat, de altfel, prima repriză.

Fix după o oră de joc, cehii s-au apropiat, din nou, la o singură lungime, Moucka învingându-l pe Avram, pentru ca, într-un final în care Petrolul se afla pe teren cu toți juniorii, Lahodny (72) să stabilească scorul întâlnirii: 3-3.

Nicolae Constantin a folosit, în confruntarea din această dimineață, următorul efectiv: Avram (70 Jercălău) – Pîrvulescu (60 Duță), Vrhovac (46 Lică), Olaru, Țicu – Chindris, Prejmerean – Cioiu (46 Tolea), Botogan, D. Gheorghe – Coman (60 D. Ilie).

Cu o victorie (5-1 cu SKA Rostov) și două remize în acest stagiu (1-1 cu Metalurg Harkov și 3-3 cu MFK Vyskov), Petrolul va susține mâine, de la ora locală 16.00 (15.00 în România) și ultimul amical din Turcia, adversară urmând să-i fie formația secundă a lui Spartak Moscova.

Următorul meci

Farul Constanța vs FC Petrolul Ploiești

Stadion Viitorul, Ovidiu
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11837
21832
31832
41831
51826