Flavius Stoican, înainte de Farul – Petrolul:„Un meci deschis oricărui rezultat”!

Cu două victorii din două obținute în meciurile susținute, în acest campionat, în deplasare, petroliștii așteaptă cu încredere confruntarea de la Constanța, acolo unde își doresc să confirme printr-un nou rezultat pozitiv. Partida cu Farul se va disputa luni, de la ora 18.00.

„Lupii” privesc cu încredere, dar și cu precauție, către duelul cu Farul, conștienți de faptul că trebuie să aibă o evoluție foarte bună pentru a putea pleca neînvinși de la Constanța. „Ne așteaptă un meci deschis oricărui rezultat! Și spun asta pentru că, înainte de startul sezonului, cei de la Farul și-au anunțat intențiile de a reveni în prima ligă și au început bine campionatul. Au în componență jucători care vor să arate că merită să joace în primul eșalon, iar Ianis Zicu este un antrenor care are entuziasm, determinare, și sunt convins că o să-și mobilizeze elevii la capacitate maximă”, a prefațat Flavius Stoican confruntarea de luni. „Venim după un meci bun, făcut în deplasare, la Călărași, și trebuie să menținem același ritm. Avem șansa să continuăm pe o linie ascendentă și, indiferent de timp, de adversar, de faptul că evoluăm acasă sau în deplasare, trebuie să ne impunem jocul de la bun început. Cu siguranță, fiecare meci va fi dificil și, ca orice adversar cu care vom juca, și pe Farul o vom trata foarte, foarte serios”, a mai spus antrenorul principal al Petrolului.

La rândul său, fundașul central Cristian Sîrghi este, și el, conștient de dificultatea întâlnirii de la Constanța. „Este clar că ne așteaptă un meci dificil, dar noi am jucat bine până acum în deplasare. Întâlnim o echipă un pic imprevizibilă, care poate să pună probleme oricui, o echipă motivată de un antrenor tânăr, care îți dorește să confirme, și, dacă nu vom fi concentrați din primul minut, vom avea probleme”, a spus experimentatul jucător al Petrolului.

Petroliștii s-au pregătit, astăzi, la Strejnic, iar mâine vor face deplasarea către Constanța, acolo unde, după-amiaza, au programată și ultimul antrenament înainte de meciul de luni.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043