Oficial: Guy Gnabouyou și Bogdan Gavrilă au semnat cu FC Petrolul Ploiești!

Atacantul francez Guy Kassa Gnabouyo (29 ani) și mijlocașul Bogdan Cătălin Gavrilă (27 ani) au semnat contractele cu FC Petrolul Ploiești, devenind, astfel, în mod oficial, jucătorii echipei noastre. În cazul ambilor, angajamentele lor se vor întinde până la finalul stagiunii în curs, cu clauză de prelungire pentru viitoarea ediție de campionat.

Pentru Bogdan Gavrilă este o revenire la Ploiești, el îmbrăcând tricoul „galben-albastru” și în returul stagiunii 2015-2016, atunci când a înscris un gol în cele 13 partide bifate pentru petroliști. De-a lungul carierei sale, Gavrilă a mai evoluat pentru Chindia Târgoviște, Oțelul Galați, Dinamo București, Ethnikos Achnas (Cipru), FC Poli Iași și, ultima dată, Valletta FC (Malta).

La rândul său, Guy Kassa Gnaboyou, născut la Marseille și având dublă cetățenie (Franța/Coasta de Fildeș), a jucat ultima dată în Grecia, pentru Iraklis Salonic, însă în CV-ul său figurează și cinci prezențe în tricoul lui Olympique Marseille, grupare la care a fost legitimat între 2008 și 2011. Ulterior, vârful de atac a mai evoluat pentru US Orleans (Franța), Paris FC (Franța), FC Inter Turku (Finlanda), AEL Kalloni (Grecia), Sliema Wanderers (Malta), Torquay United (Anglia) și IBV Vestmannaeyjar (Islanda).

Bun venit Bogdan Gavrilă și Guy Gnabouyou!

Următorul meci

Metaloglobus București vs FC Petrolul Ploiești (On time)

Stadion Metaloglobus
Liga 2

Clasament

LocClubMPct
113
213
213
213
513