Forţă şi explozie pentru promovare!

Ajunşi, de ieri, în Slovenia, petroliştii au două antrenamente prinse în programul zilei de astăzi. Primul s-a derulat de dimineaţă, de la ora locală 10.00, şi a început cu un segment de circa 30 de minute în care activitatea a fost coordonată de către preparatorul fizic Ovidiu Chiribici, după care s-a trecut la minge, sub comanda lui Leo Grozavu şi a secundului Mugurel Cornăţeanu, în vreme ce portarii s-au pregătit separat, cu Vasile Şleam.

După-amiază, de la ora 18.00, este programată cea de-a doua şedinţă de pregătire, pentru ca, mâine, „lupii” să susţină şi primul joc test, în compania lui FK Tuzla, formaţie nou-promovată în prima ligă din Bosnia. De altfel, cele două adversare de mâine au luat, deja, un prim contact în această dimineaţă, intersectându-se pe terenurile de antrenament de la Terme Catez, tot aici unde s-au pregătit, în acestă perioadă, şi jucătorii bosniaci. Dar dacă pentru Petrolul acesta va fi primul joc amical din Slovenia, pentru FK Tuzla va reprezenta testul final al cantonamentului, echipa antrenată de către Slobodan Starcevic urmând să plece spre casă joi dimineaţă.

Partida dintre FC Petrolul şi FK Tuzla City se va desfăşura la Brezice, o localitate situată la circa 5 kilometri de Terme Catez, startul urmând să se dea la ora locală 17.00, un ceas mai târziu în România.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Stadion Ilie Oană
Cupa Romaniei

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11737
21832
31832
41831
51826