Încă un test al adevărului

FC Petrolul o întâlneşte, astăzi, pe FC Argeş, în derbiul etapei cu numărul 10 a Ligii 2 Casa Pariurilor. Partida se va desfăşura pe stadionul „Nicolae Dobrin”, începândă cu ora 17.00, iar ploieştenii au nevoie de un rezultat pozitiv, pentru a-şi consolida poziţia din clasament.

Ajunşi pe treapta a doua în clasamentul la zi al eşalonului secund, după victoria clară obţinută, săptămâna trecută, cu Aerostar Bacău, elevii lui Leo Grozavu au nevoie de o confirmare a faptului că sunt principalii favoriţi ai luptei pentru promovare. Iar acesta poate veni astăzi, într-un duel de tradiţie programat pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti, acolo unde se vor întâlni două dintre cele mai galonate formaţii ale provinciei, deţinătoare, împreună, a şase titluri naţionale.

Programat într-o zi şi la o oră nu tocmai potrivite, lucru ce a atras un protest comun al suporterilor piteşteni şi ploieşteni, jocul de astăzi rămâne, însă, unul interesant, opunând două formaţii ce beneficiază de loturi în componenţa cărora se află jucători ce au evoluat la nivel de prim-eşalon, dar şi de antrenori cu experienţă pe banca tehnică. În clasament, diferenţa este de un punct şi de două poziţii în favoarea „lupilor”, iar faptul că ambele echipe vin după victorii clare obţinute etapa trecută, Petrolul 5-0 cu Aerostar, iar FC Argeş 3-0 cu Luceafărul Oradea, nu poate decât confirme faptul că ele se traversează o formă sportivă bună şi să întărească, astfel, aşteptările pentru un duel cât se poate de aprig.

Meciul de astăzi, televizat de către Digisport şi TelekomSport, va începe la ora 17.00 şi va fi condus de către o brigadă alcătuită din Rareş George Vidican (Satu Mare) – Raul Ghiciulescu (Lugoj) şi Doru Lucaciu (Cluj Napoca). Arbitru de rezervă va fi Viorel Flueran (Craiova), iar ca observatori au fost delegaţi Victor Stănişteanu (Buzău) şi Alexandru Gherghe (Fărăgaş).

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043