Informații utile pentru spectatorii care vor asista la meciul cu FCSB

Pentru desfășurarea în condiții de ordine și siguranță publică a meciului FC Petrolul Ploiești – FCSB, Gruparea de Jandarmi Mobilă Ploiești, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, anunță următoarele măsuri:

– Traficul rutier va fi restricționat total în zona adiacentă arenei sportive, începând cu orele 17:30, pe următoarele străzi : Mihai Bravu, Alexandru Vlahuță, Stadionului și cele ce se intersectează cu acestea, conform solicitării organizatorului adresată instituțiilor abilitate.

– Accesul spectatorilor se va face astfel:

* pentru Tribuna 0 și Tribuna 1 – prin strada Sportului,

* pentru Tribuna 2 – prin strada Mihai Bravu,

* pentru Peluza 1 – prin strada Alexandru Vlahuță,

* pentru Peluza 2, sectoarele destinate gazdelor – prin strada Mihai Bravu.

Accesul suporterilor echipei oaspete în stadion se va face pe Strada Latină, constituindu-se în acest sens o zonă de siguranță pe Strada Stadionului.

Spectatorii vor avea acces pe stadion începând cu ora 17:30, pe baza biletelor și abonamentelor puse la dispoziție de către clubul organizator, care a comunicat că va deschide tot stadionul.

Pentru buna desfășurare a evenimentului sportiv, recomandăm spectatorilor:

– să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porților, pentru a evita aglomerările la punctele de acces;

– să manifeste răbdare pe timpul verificărilor de securitate și acces, la intrarea în arena sportivă, precum și după terminarea partidei, la ieșirea din stadion;

– în arena sportivă să ocupe  exclusiv locurile corespunzătoare înscrise pe documentele de acces;

– părinții să supravegheze cu atenție sporită copiii, existând obligația ca minorii sub 14 ani să fie însoțiți de o persoană majoră.

– să respecte indicațiile agenților de securitate ai societății de pază și protecție contractată de organizator,

– să nu se implice în incidente sau conflicte care ar putea duce la tulburarea ordinii publice, în stadion sau în afara acestuia, cu mențiunea că orice încălcare a prevederilor legale în vigoare va fi sancționată cu fermitate de către forțele de ordine.

– să aibă în vedere faptul că legislația în vigoare interzice persoanelor fizice deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice așadar, spectatorii nu au voie să introducă și să utilizeze în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților la această competiție sportivă.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043