FC Petrolul Ploiești și Alexandrion Group, un parteneriat de 10!

Parteneriatul dintre FC Petrolul Ploiești și Alexandrion Group merge mai departe și în sezonul 2023-2024, marcând 10 ani de la debutul său.

Alexandrion Group, cel mai vechi partener al clubului nostru, va continua să ne fie alături și în acest sezon. „Suntem bucuroși să anunțăm continuarea unei vechi și frumoase colaborări prin prelungirea acestui parteneriat. Ne onorează faptul că Alexandrion Group, unul dintre prietenii tradiționali ai clubului nostru, rămâne alături de noi și ne dorim ca, împreună, să ne bucurăm de noi succese obținute de către Petrolul Ploiești”, a afirmat Claudiu Tudor, președintele FC Petrolul Ploiești.

Alexandrion Group, cel mai mare producător şi distribuitor de băuturi spirtoase şi vinuri spumante din România, recunoaște importanța sportului pentru sănătate fizică și mentală și pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor și tinerilor, iar, de-a lungul anilor, s-a implicat în susținerea sportivilor și cluburilor sportive, promovând excelența în sport. Continuarea parteneriatului cu Petrolul Ploiești este o manifestare a angajamentului Grupului și reprezintă, totodată, o recunoaștere a valorilor comune pe care cei doi parteneri le împărtășesc.

„Alexandrion Group recunoaște importanța vitală pe care o au comunitățile în societate. Fotbalul aduce oamenii împreună, îi motivează să aibă un obiectiv comun și să facă mișcare. Parteneriatul cu FC Petrolul Ploiești reiterează încrederea pe care o avem în performanțele echipei și în rolul semnificativ pe care sportul rege îl are în construirea comunităților. Le urăm succes jucătorilor în noul sezon și îi asigurăm de toată susținerea noastră”, au declarat reprezentanții grupului.

De-a lungul celor 10 ani, Alexandrion Group a organizat o serie de acțiuni sportive pentru suporterii care au asistat la meciurile FC Petrolul Ploiesti, cu scopul de a-i încuraja să practice sport. Printre aceste acțiuni s-a numarăt distribuirea de mingi în tribune.

Clubul Sportiv Petrolul are o istorie impresionantă, iar performanțele remarcabile atinse, atât pe plan național, cât și internațional, au consolidat poziția acestuia, transformându-l într-un adevărat reper pentru fotbalul românesc.

Alexandrion Group reiterează importanța sportului în dezvoltarea abilităților sociale, lucrul în echipă și depășirea cu succes a obstacolelor din viața de zi cu zi. Performanța, talentul, respectul, fair-play-ul, efortul, disciplina și responsabilitatea sunt valorile comune care aduc împreună clubul de fotbal ploieștean și Alexandrion Group.

Alexandrion Group si Fundaţia Alexandrion sunt printre cei mai importanţi susţinători ai sportului românesc din România. De-a lungul timpului, Grupul a derulat parteneriate cu cluburi de fotbal, dar a oferit sustinere si altor sporturi, printre care se numara handbal,  golf, rugby, ciclism, box, polo, volei sau tenis de câmp. Ani la rând, Fundația Alexandrion a sprijinit Comitetul Olimpic Sportiv Român, la trei Olimpiade, organizate la Atena, Londra și Beijing.

Trofeele Alexandrion, care onorează performanța internațională a sportivilor români, reprezintă cea mai importantă  gală a sportului românesc, iar cea de-a saptea şi cea mai recentă ediţie a avut loc în aprilie 2023 si a fost dedicata celor mai talentati tineri sportivi, fiind totodata un concept in premiera, in Romania.

Despre Alexandrion Group

Alexandrion Group este lider în producția și distribuția băuturi spirtoase și vinuri din România și singurul producător de single malt din țară. Grupul are o istorie de peste 200 de ani în industria de băuturi spirtoase locale, producând unele dintre cele mai puternice mărci din România, la DISTILERIILE ALEXANDRION SABER 1789, recunoscute atât la nivel național, cât și internațional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale. Alexandrion 5* și 7*, celebrul vinars Brâncoveanu XO, VS și VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova precum și alte produse au asigurat Grupului poziția de lider al pieței de băuturi spirtoase și tradiționale din România. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea, completându-și portofoliul cu vinuri, liniștite și spumante. Pentru mai multe informații, accesați www.alexandriongroup.com.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043