FC Petrolul – FCSB/Pregătiți de luptă!

„Ilie Oană” e gata pentru un nou meci de gala: FC Petrolul – FCSB, sâmbătă, de la ora 20.30, în etapa a 14-a din Superligă!

Vom avea sold-out pentru confruntarea vedetă a rundei din acest weekend, Petrolul – FCSB. Un meci în care „lupii” își doresc să confirme forma bună pe care o traversează, să-și prelungească, astfel, linia invincibilității și să-și consolideze poziția din zona play-off, acum, când ne apropiem de finalul primei părți a sezonului regulat.

„Va fi, în mod clar, un meci foarte greu, contra echipei de pe primul loc și care, din punctul meu de vedere, este principala favorită la câștigarea titlului în acest sezon. Dar, jucăm în fața propriilor suporteri, în fața unui stadion plin, venim cu un moral bun de la Craiova și sper să facem un joc foarte bun și să ne apropiem punctele. Știu că mă repet, dar mentalitatea nostră este aceea de a aborda fiecare meci doar la victorie, indiferent unde și cu cine jucăm”, a spus tehnicianul „galben-albaștrilor”, Florin Pîrvu, în conferința ce a prefațat această întâlnire.

Pîrvu nu-l va avea la dispoziție pe Alex Musi, jucătorul „under” titular la Petrolului, cel care, aparținând contractual de FCSB, nu poate evolua în întâlnirile directe. „M-am gandit încă de dinaintea partidei de la Craiova la această absență, dar avem variante, iar cel care va intra în locul lui sunt sigur că va face în așa fel încât lipsa lui Alex Musi să nu se simtă. Este o pierdere, ca a oricărui alt jucător, dar înlocuitorul lui îl va suplini cu brio”, a adăugat Pîrvu.

Despre partida cu lidera clasamentului a vorbit și Gicu Grozav, omul cheie din ofensiva „galben-albaștrilor”. „O să ne aștepte un meci forte greu. Știm cât de mult contează pentru fanii noștri aceste întâlniri, este un derbi pe care îl așteptăm cu toții. Avem un moral bun după meciul de la Craiova, am reușit să câștigăm acolo și asta ne dă încredere că putem face o partidă bună și sâmbătă. FCSB, chiar dacă vine după un rezultat de egalitate, este, zic eu, cea mai în formă echipă din campionat. Dar, important este ca noi, ca echipă, să facem un meci bun, nu contează cine va marca, ci sper să înscriem mai mult decât ei și să câștigăm”, a spus Gicu Grozav.

Partida dintre FC Petrolul și FCSB va începe la ora 20.30, iar ultimele bilete disponibile se găsesc la casa stadionului „Ilie Oană”, putând fi procurate, totodată, și on-line, de pe www.entertix.ro.

Vor arbitra: Radu Petrescu (București) – Mircea Mihail Grigoriu (București) și Mihai Marius Marica (Bistrița).

Arbitru VAR: Horațiu Feșnic (Cluj-Napoca).

Arbitru AVAR: Doru Claudiu Lucaciu (Cluj-Napoca).

Rezervă: George Cătălin Găman (Craiova).

Observatori: Ion Craiu (București) și Adrian Comănescu (Rm. Vâlcea).

 

Următorul meci

Farul Constanța vs FC Petrolul Ploiești

Stadion Viitorul, Ovidiu
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11837
21832
31832
41831
51826