Luni vom afla țintarul pentru viitorul sezon

Federația Română de Fotbal a anunțat, astăzi, faptul că luni, 19 iulie, de la ora 16.00, va fi efectuată tragerea la sorți pentru stabilirea programului ediției 2021-2022 a Ligii 2.

Campionatul va debuta pe 31 iulie, cu 20 de formații la start, și se va derula la fel ca în stagiunea precedentă, cu un sezon regular în care fiecare va juca cu fiecare o singură dată, și cu faze play-off (pentru primele șase clasate, tur-retur) și play-out (doar tur, echipele de pe pozițiile 7-20 urmând să fie repartizate în două serii).

Primele două clasate vor promova direct, în vreme ce locurile 3-4 vor susține baraj cu formațiile din primul eșalon.

Test pentru juniori

Echipa „U19” a Petrolului va disputa, în această după-amiază, de la ora 18.00, un joc de verificare la Cornu, în compania formației locale, combatantă în Liga A Prahova. Pe lângă juniorii pregătiți de către Gheorghe Liliac, la aceast meci au fost detașați și mai mulți tineri jucători de la prima echipă, precum portarii Radu Alexandru și Andrei Jercălău, sau Ștefan Niță, Adrian Nicolae, David Ilie, Alin Boțogan și Cristian Lixandru, pe care Nicolae Constantin va putea să-i vadă, astfel, la lucru și în condițiile unui meci amical.

Altfel, după cum se știe, formația noastră are programat, sâmbătă, un alt test, împotriva colegei de eșalon FC Buzău. Partida se va disputa la Rm. Sărat, de la ora 11.00.

 

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11949
21942
31941
41937
51936