Ultime retușuri ale pregătirii de vară

Aflați aproape de intrarea în linia dreaptă a pregătirilor înainte de startul noului sezon, petroliștii se află, astfel, și la ora ultimelor repetiții din această vară. Mâine, elevii lui Nicolae Constantin vor avea parte de un test tare, în compania colegei de eșalon FC Buzău, partida urmând să se desfășoare pe stadionul de la Rm. Sărat, începând cu ora 11.00.

Evident, pentru tehnicianul „lupilor” va fi un nou prilej de a găsi răspunsurile potrivite privind cristalizarea formulei de bază cu care va fi abordat campionatul viitor, dar trebuie spus, în același timp, și faptul că mai mulți jucători nu vor putea fi utilizați din cauza unor probleme medicale, Lică, Constantinescu, Oprea, Boțogan și Licsandru aflându-se pe lista indisponibililor.

După jocul cu Buzăul, pentru formația noastră va mai exista o ultimă verificare sâmbătă, 24 iulie, cu un meci, pe „Ilie Oană”, cel mai probabil cu Concordia Chiajna, asta dacă nu cumva tragerea la sorți a ediției 2021-2022, ce va fi efectuată luni după-amiază, va propune un duel direct în primele etape ale campionatului. În deschiderea meciului de sâmbăta viitoare se va desfășura și o întâlnire „Old-Boys” FC Petrolul – „Old Boys” Naționala României, însă mai multe detalii despre întreg evenimentul vor fi cunoscute la începutul săptămânii.

Mai jos, o galerie foto de la antrenamentul pe care „găzarii” l-au efectuat, în această dimineață, la Brazi.

Următorul meci

Farul Constanța vs FC Petrolul Ploiești

Stadion Viitorul, Ovidiu
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11837
21832
31832
41831
51826