„Lupii” își continuă pregătirile în Turcia

Dacă ieri au avut o zi ceva mai lejeră, cu un antrenament la sală, dimineața, și apoi liber după-amiaza, astăzi petroliștii s-au întors la programul normal de cantonament.

Antrenamentul de dimineață a fost unul complex, la el luând parte și cei doi jucători străini ajunși, aseară, la Kizilcahamam, portughezul Fabio Vieira și cubanezo-norvegianul Willian Pozo-Venta. De asemenea, Cezar Lungu s-a pregătit la intensitate normală, portarul „galben-albaștrilor” recuperându-se după problema medicală cu care s-a confruntat încă din cantonamentul de la Brașov, dar, în schimb, Alexandru Saim-Tudor (contractură musculară) și Octavian Cracea (bătaie la picior) au avut un program separat, ei neputând să se antreneze alături de restul lotului.

Mâine, petroliștii vor susține cel de-al treilea test al acestui stagiu, teoretic și cel mai tare de până acum, urmând să întâlnească gruparea iraniană de prim eșalon Esteghlal Teheran. Una dintre cele mai titrate echipe de pe continentul asiatic, de opt ori campioană a Iranului, de șapte ori câștigătoare a Cupei și de două ori învingătoare în Cupa Campionilor Asiei, Esteghlal îl are pe bancă, din această vară, pe italianul Andreas Stramaccioni (43 ani), fostul tehnician al lui Inter Milano, Udinese, Panathinaikos sau Sparta Praga.

Partida dintre FC Petrolul și Eteghlal va începe la ora 17.00, disputându-se pe stadionul din Kizilcahamam.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs AFC Hermannstadt

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
1922
2819
3817
4915
5913