O plecare și două sosiri!

Ziua de duminică a adus câteva modificări în lotul cu care Petrolul efectuează cantonamentul din Turcia. De dimineață, Ionuț Cioinac s-a văzut nevoit, din cauza unei accidentări, să plece acasă, în vreme ce, aproape de miezul nopții, la Kizilhamam au ajuns doi noi jucători, Fabio da Rocha Vieira și Willian Pozo-Venta.

Testul cu Menemem Spor a lăsat urme în efectivul „galben-albaștrilor”, cei care l-au pierdut, pentru restul cantonamentului, pe mijlocașul central Ionuț Cioinac. Chiar „căpitan” în partida de sâmbătă, Cioinac a părăsit terenul după doar 20 de minute de joc, acuzând o problemă la genunchiul piciorului stâng.

Cum accidentarea părea a fi una serioasă, duminică dimineață s-a luat decizia ca Ionuț Cioinac să plece în țară, pentru ca, luni, să poată efectua un RMN care să ofere un verdict clar. Împreună cu jucătorul a părăsit cantonamentul și kinetoterapeutul Claudiu Bătineanu, cel care, după ce se va afla rezultatul investigațiilor medicale, urmează să-l introducă, cât mai rapid, pe Cioinac într-un program de recuperare.

Fabio Vieira și Willian Pozo-Venta în cantonamentul „lupilor”

Seara, în jurul orei 23.00, la Pathalia Thermal Resort au sosit doi jucători, care, de luni, se vor pregăti sub comanda lui Flavius Stoican. Este vorba despre portughezul Fabio da Rocha Vieira (28 de ani, foto în dreapta) și despre Willian Pozo-Venta (21 ani, foto în stânga), jucător născut la Havana, în Cuba, dar având cetățenie norvegiană, țară în care locuiește de la vârsta de 4 ani.

Fabio Vieira evoluează pe postul de mijlocaș central ofensiv, iar ultima dată s-a aflat sub contract cu gruparea cipriotă Olympiakos Nikosia, de care s-a despărțit în vara acestui an. Format la juniorii lui Boavista, Vieira a mai jucat, de-a lungul carierei, pentru Feirense U19, Esmoriz, Espinho, Vitoria Guimaraes, Freamunde, Anadia și Felgueiras.

Tot în compartimentul median evoluează și Willian Pozo-Venta, acesta jucând, în cariera sa, la Tromso, Follo (ambele în Norvegia) și, ultima dată, la Zimbru Chișinău (Republica Moldova).

 

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043