„Lupii” pregătesc meciul cu Farul

Petroliștii au început, de ieri, pregătirile pentru meciul din deplasare cu Farul Constanța (luni, ora 18.00), contând pentru etapa a patra a Ligii 2. Dacă prima ședință a săptămânii s-a desfășurat, exclusiv, la sală, astăzi „lupii” au avut parte de două antrenamente, într-o zi cu regim de semi-cantonament.

Ambele s-au desfășurat pe terenul de la Strejnic, iar Flavius Stoican a avut, cu o singură excepție, tot lotul la dispoziție. Singurul care s-a pregătit separat a fost mijlocașul Alex Munteanu, cel care, din cauza unei probleme de natură musculară, a ratat confruntarea de la Călărași, fiind, de asemenea, incert pentru întâlnirea de la Constanța.

Altfel, la antrenamentele „găzarilor” a revenit, de săptămâna trecută, și Alberto Olaru, jucător aflat în continuare sub contract cu FC Petrolul Ploiești, iar, de astăzi, se află în teste, și tânărul mijlocaș Alen Moisin (17 ani), legitimat, ultima dată, la CFR Cluj.

8 lei biletul pentru meciul de la Constanța

FC Petrolul va juca, luni, la Constanța, meciul de pe stadionul „Farul” fiind programat să înceapă la ora 18.00. Conform organizatorilor întâlnirii, biletele pentru sectorul rezervat suporterilor ploieșteni vor costa 8 lei și vor putea fi procurate de la fața locului, de la o casă special amenajată.

Cu AFK Csikszereda se joacă marți, 3 septembrie

Federația Română de Fotbal a anunțat, astăzi, programul etapei a cincea, atunci când FC Petrolul va reveni pe propria arenă, urmând să o întâlnească pe AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. Partida se va desfășura marți, 3 septembrie, de la ora 19.30.

Până marți, 27 august, cei care doresc își mai pot procura, de la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană”, abonamente pentru sezonul 2019-2020, urmând ca, de miercuri, 28 august, să se deruleze, exclusiv, procedura de vânzare a tichetelor pentru întâlnirea cu AFK Csikszereda.

 

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Stadion Ilie Oană
Play-Out Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043