„Lupii” s-au întors la antrenamente după o mini-vacanță

După două zile de pauză, de care au beneficiat imediat după meciul cu Universitatea Cluj, în condițiile în care următoarea partidă oficială este programată abia la finalul săptămânii viitoare, petroliștii au revenit, de astăzi, la antrenamente.

Ședința de pregătire s-a desfășurat la Pleașa, staff-ul tehnic al formației noastre având la dispoziție un lot mai restrâns decât în mod normal. După cum se știe, Valentin Țicu, Mario Bratu, Sergiu Pîrvulescu și Alin Boțogan sunt plecați la loturile naționale, în timp ce Georgi Pashov este menajat, în aceste zile, după ce a acuzat o lovitură primită în timpul partidei cu „șepcile roșii”, iar Marius Cioiu nu s-a putut pregăti, astăzi, din cauza unei răceli puternice. Rămân, totodată, pe lista indisponbililor Dragoș Gheorghe și Silviu Pană, ultimul reîncepând, de câteva zile, alergările.

Mâine, Petrolul va susține un joc de pregătire, în compania formației FC Zimbru Chișinău. De opt ori campioană a Republicii Moldova și de șase ori câștigătoare a Cupei, Zimbru se află, în acest moment, pe penultima poziție în Divizia Națională, primul eșalon de dincolo de Prut. Antrenorul moldovenilor este italianul Michele Bon, cel care, în 2016, a lucrat și la Petrolul Ploiești, făcând parte, la acea vreme, din staff-ul lui Constantin Schumacher.

Partida dintre FC Petrolul și FC Zimbru se va juca pe stadionul „Conpet”, de la Strejnic, începând cu ora 15.00. Accesul publicului va fi liber.

Apoi, sâmbătă, de la ora 11.00, formația noastră o va întâlni, într-un alt joc de verificare, pe FC Voluntari. Întâlnirea se va desfășura pe stadionul „Anghel Iordănescu”, din Voluntari, și, conform unei decizii luată de către clubul organizator, va fi una cu „porțile închise”! Meciul va putea fi urmărit în direct pe postul de televiziune Metropola TV și, on-line, pe FCP TV, canalul de YouTube al clubului nostru urmând să transmită „live” și confruntarea de mâine.

Mai jos, o galerie foto de la antrenamentul din această dimineață.

Foto: Cristi Stavri.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Stadion Ilie Oană
Play-Out Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043