Mâine ne aflăm adversara din „optimile” Cupei României!

Marți, 12 ianuarie, începând cu ora 12.00, Casa Fotbalului va găzdui tragerea la sorți a optimilor de finală ale Cupei României, fază a competiției în are este calificată și FC Petrolul Ploiești.

Conform Regulamentului de Organizare  a Activității Fotbalistice, cele 16 formații vor fi împărțite în două urne, în funcție de parcursul avut în precedenta ediție a Cupei României. Astfel, formația noastră va face parte din Urna A, alături de Universitatea Craiova, Astra Giurgiu, AFC Botoșani, FC FCSB, Chindia Târgoviște, AFC Turris-Oltul Tr. Măgurele, Farul Constanța, Gaz Metan Mediaș, Politehnica Iași, Dinamo București și Universitatea Cluj, în vreme ce în Urna B se vor regăsi patru echipe, anume UTA Arad, Viitorul Pandurii Tg. Jiu, ASU Politehnica Timișoara și Dunărea Călărași.

Conform procedurii, vor fi grupate, mai întâi, echipele din Urna A cu echipele din Urna B (4 jocuri), iar, în continuare, cele 8 echipe rămase în urna A vor fi grupate între ele (4 jocuri).

Jocurile din optimile şi sferturile de finală se vor disputa în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.

Întâlnirile din cadrul optimilor Cupei României vor avea loc în ziua de 10 februarie, cu începere de la ora 13:30, cu exceptia partidelor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs AFC Hermannstadt

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
1922
2819
3817
4915
5913