Ultimele noutăți din tabăra „lupilor”

După ce au avut, duminică, o zi liberă, elevii lui Viorel Moldovan s-au întors, din această dimineață, la antrenamente, pregătindu-se, pentru prima dată în acest an, într-un decor cu adevărat de iarnă.

„Lupii” au mers la Brazi, pentru o porție de alergări prin zăpadă, iar programul, pentru luni și marți, rămâne unul de semicantonament, cu câte două antrenamente zilnice. Miercuri va fi o singură ședință de pregătire, joi este programat testul medical, la Institutul Național de Medicină Sportivă, iar sâmbătă se intenționează disputarea unui prim joc-test în 2021, contra formației de eșalon trei CSO Plopeni.

În ceea ce privește componența lotului, jucătorii Joeri Poelmans, Brian Mendoza, Mihai Nițescu, Steve Leo Belek și Manuel Botic au fost înștiințați că nu mai intră în vederile staffului tehnic, astfel încât ei nu vor mai participa la antrenamentele primei echipe, situația contractuală a celor cinci urmând să fie rezolvată în perioada imediat următoare.

Cantonament la Săcele

„Lupii” vor efectua stagiul centralizat, din această iarnă, la Săcele, cantonamentul, ce va fi găzduit de către hotelul „Hanul Mureșenilor” urmând să debuteze duminică, 17 ianuarie. Antrenamentele se vor desfășura la Tărlungeni, iar pe parcursul celor două săptămâni se intenționează și disputarea unor meciuri de verificare, fiind stabilite testele cu Sepsi Sf. Gheorghe (20 ianuarie), AFC Odorheiu Secuiesc (23 ianuarie) și Dunărea Călărași (28 ianuarie). Desigur, programul va putea suferi modificări în funcție de condițiile atmosferice.

Ciprian Pura completează staff-ul tehnic

Începând de astăzi, Viorel Moldovan va avea încă un ajutor în staff-ul său, Ciprian Pura revenind în postura de antrenor secund al „galben-albaștrilor”. Fost jucător al Petrolului, Pura (51 ani) a activat, în ultima perioadă, în cadrul Academiei clubului nostru, iar la prima formație a mai fost antrenor secund în stagiunea 2017-2018, sub comanda lui Octavian Grigore.

Bine ai (re)venit, Ciprian Pura!

Următorul meci

Farul Constanța vs FC Petrolul Ploiești

Stadion Viitorul, Ovidiu
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11837
21832
31832
41831
51826