Metaloglobus – Petrolul / Ocazia confirmării!

După startul lansat luat în noua stagiune, marcat prin victoria clară obținută în fața Politehnicii Iași, petroliștii se află, acum, în fața primei deplasări a sezonului. Mâine, de la ora 13.00, echipa noastră va avea de înfruntat canicula, terenul sintetic și un adversar deloc comod, Metaloglobus București.

Elevii lui Nicolae Constantin au ocazia să întărească impresia favorabilă lăsată după primul meci oficial al campionatului. E drept, poate cadrul nu e tocmai cel favorabil, în condițiile în care meciul cu Metaloglobus se va juca de la ora 13.00, teoretic pe o temperatură ridicată, amplificată și de terenul sintetic al amfitrionilor. În plus, și adversarul este unul incomod, duelurile dintre Petrolul și Metaloglobus fiind mereu pe muchie de cuțit, dar asta nu înseamnă că Petrolul nu are forța necesară să treacă cu bine peste acest hop și să-și confirme statutul de pretendentă serioasă la un loc promovabil.

„Lupii” au pregătit în detaliu meciul de mâine, s-au antrenat, în această săptămână, și pe „sinteticul” de la Parc Vest, iar astăzi au plecat spre Capitală. În lotul lui Nicolae Constantin nu există probleme de efectiv, așa că tehnicianul va putea alinia cel mai bun „11” pe care îl are la dispoziție, forțând obținerea celor trei puncte.

Partida de mâine, ce va începe la ora 13.00, va fi transmisă în direct de către televiziunile deținătoare de drepturi pentru eșalonul secund, Digisport, LookSport și TelekomSport. Întâlnirea va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Florin Andrei (Tg. Mureș) – Adrian Vornicu (Iași) și Mihăiță Necula (București), arbitru de rezervă fiind Andrei Lucian Țiții (Sibiu). Ca observatori au fost delegați Ion Negoescu (Târgoviște) și Ciprian Anton (Suceava).

Următorul meci

FC Dinamo București vs FC Petrolul Ploiești

Stadionul "Arcul de Triumf"
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043