Miercuri la Brăila, duminică la Slobozia

Dacă weekend-ul care vine este unul liber, nefiind programată etapă la nivelul eșalonului secund, în schimb săptămâna viitoare îi va aștepta pe petroliști cu două deplasări, Federația Română de Fotbal definitivând, astăzi, „țintarul” Turului 4 al Cupei României, precum și pe cel al rundei cu numărul 6 din Liga 2.

Astfel, miercuri, 8 septembrie, de la ora 16.30, Petrolul va juca pe terenul Daciei Unirea Brăila, pentru calificarea în „16”-imile Cupei României. După cum se știe, cele două formații s-au întâlnit recent, pe „Ilie Oană”, atunci când elevii lui Nicolae Constantin s-au impus categoric, scor 4-0, toate reușitele fiind semnate de către Sory Ibrahim Diarra.

Apoi, duminică, 12 septembrie, Petrolul va avea parte de o confruntare dificilă în campionat, pe terenul Unirii Slobozia, una dintre formațiile care nu a pierdut în acest sezon. Partida va începe la ora 11.00, fiind televizată de către cele trei posturi deținătoare de drepturi pentru eșalonul secund, Digisport, LookSport și Telekomsport.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Stadion Ilie Oană
Cupa Romaniei

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11737
21832
31832
41831
51826