Nicio zi de pauză!

Ritmul alert în care sunt programate meciurile oficiale în această perioadă nu le-a permis petroliștilor să aibă vreun moment de respiro. Elevii lui Nicolae Constantin și-au reluat antrenamentele încă de duminică, pregătind debutul în actuala stagiune a Cupei României, ce se va produce miercuri, de la 16.30, la Plopeni, contra formației locale CSO.

Abia după jocul de la Plopeni „lupii” vor beneficia de o mini-pauză, în condițiile în care în weekend nu se joacă la nivelul celui de-al doilea eșalon, dar nici aceea foarte mare, pentru că, în cazul unei calificări în Cupă, la jumătatea săptămânii viitoare sunt programate partidele contând pentru turul 4 al competiției KO! Fază pentru care Federația Română de Fotbal a făcut împerecherea, pe criterii geografice, iar, dacă va câștiga la Plopeni, atunci Petrolul va juca, pentru calificarea în „16”-imi, pe terenul Daciei Unirea Brăila, adversara din ultima confruntare oficială!

Antrenamentele de ieri și de astăzi s-au derulat la Pleașa, Constantin având un efectiv ceva mai redus la dispoziție, atâta vreme cât Vali Țicu, Sergiu Pârvulescu și Alin Boțogan sunt convocați la loturile naționale, iar Armando Vajushi și Bart Meijers, în continuare accidentați, n-au revenit, încă, la pregătiri.

Mai jos, o galerie foto de la antrenamentul din această după-amiază.

Următorul meci

FC Dinamo București vs FC Petrolul Ploiești

Stadionul "Arcul de Triumf"
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043