Noutăți la antrenamentele „lupilor”

După două săptămâni în Slovenia, la Rogla, petroliștii s-au mutat de ieri în Austria, pentru ultima parte a cantonamentului din această vară. Astăzi, de dimineață, „lupii” au avut programat și primul antrenament la Gussing, iar programul acestei părți a stagiului va cuprinde și două meciuri test, cu Panathinaikos Atena (marți) și cu NK Osijek (miercuri).

La antrenamentele formației nostre participă, de astăzi, și Vali Țicu, „căpitanul” revenind alături de coechipierii săi după ce a jucat cu echipa națională la Campionatul European „Under 21”. La primul antrenament sub comanda lui Florin Pîrvu a fost și fundașul central portughez Pedro Justiniano, și el sosit tot ieri în cantonament, în vreme ce mijlocașul Ismael Diomande a început pregătirea în ritm normal, asta după ce, din cauza unei accidentări la spate, a ratat meciurile amicale disputate în Slovenia. De asemenea, testați în ultima parte a cantonamentului din Slovenia, francezul Toure și croatul Lozic nu au mai făcut deplasarea, alături de delegația petrolistă, și în Austria.

Mulțumim, Mihai Velisar!

Din lotul echipei noastre nu mai face parte fundașul stânga Mihai Velisar, cel care a ajuns la un acord cu clubul nostru privind încetarea raporturilor contractuale.

În vârstă de 24 de ani, Velisar a fost unul dintre jucătorii care a evoluat cu Petrolul în patru eșaloane diferite (Liga A Prahova, Liga a 3-a, Liga a 2-a și Superliga), iar în această vară revenise de la Concordia Chiajna, acolo unde a fost împrumutat pe parcursul stagiunii de primăvară.

Mulțumim și mult succes în continuare, Mihai Velisar!

Următorul meci

UTA Arad vs FC Petrolul Ploiești

Stadion Francisc von Neuman
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
12655
22648
32645
42640
52639