Noutăți la antrenamentele Petrolului

Petroliștii au început, de luni după-amiază, pregătirile meciului cu Dacia Unirea Brăila, pe care îl vor susține sâmbătă, de la ora 15.30, pe „Ilie Oană”, în cadrul etapei a V-a a eșalonului secund. Astăzi, „lupii” s-au antrenat la Strejnic, iar sub comanda lui Nicolae Constantin, Valentin Bădoi și Bebe Bărbulescu s-a aflat și Marius Chindriș, mijlocașul fiind la un pas de o revenire în tricoul Petrolului.

Chindriș (30 ani) a mai jucat pentru formația noastră între 2017 și 2019, ulterior evoluând pentru CSM Tg. Mureș, CSC Șelimbăr, Farul Constanța și, ultima dată, CS Mioveni, formație cu care, în vară, a promovat în primul eșalon. Jucătorul se antrenează, astfel, din nou alături de „lupi” și, dacă totul va decurge normal, urmează să semneze un angajament cu gruparea noastră. De asemnea, la pregătiri a revenit și fundașul dreapta Andrei Rus, jucător aflat sub contract cu „galben-albaștrii”, dar care, în ultimele stagiuni, a fost împrumutat la alte formații din Liga 2.

Altfel, dacă Saim Tudor și-a reluat pregătirile la nivel normal, în schimb Bart Meijers, Mihai Nițescu și Nicolai Cebotari, cu toții acuzând leziuni musculare, mai au nevoie de câteva zile de pauză până vor putea reintra în antrenamente.

Mai jos, o galerie foto de la ședința de pregătire de astăzi.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11126
21022
31121
41119
51115