O remiză în două meciuri la juniori!

Liga Elitelor a continuat cu jocurile etapei a 13-a, în cadrul căreia a fost programată „dubla” dintre FC Petrolul și AFC Botoșani. Meciurile s-au desfășurat la Brazi, oaspeții impunându-se la „Under 19”, scor 2-0, pentru ca întâlnirea juniorilor „Under 17” să se încheie la egalitate, 1-1.

Juniorii petroliști n-au mai repetat evoluțiile bune din primele două etape desfășurate în acest an, atunci când s-au luptat de la egal la egal cu cele mai valoroase echipe ale campionatului, Viitorul Constanța și FCSB, iar dubla” cu AFC Botoșani s-a terminat cu avantaj pentru gruparea vizitatoare.

Astfel, la „U19”, botoșănenii s-au impus cu 2-0, după ce au condus și la pauză, scor 1-0. Pentru petroliști, la care nu au putut evolua Mario Bratu, Adrian Nicolae și Vlad Bogdan, cu toții plecați, cu prima echipă, la Cluj, antrenorul Marius Manolache i-a folosit pe Paul Cernat – Alexandru Baron, Octavian Mănescu, Antonio Popa, Iulian Duță, Cristian Licsandru, Gabriel Stoica, Andrei Șerban, Dan Stoica, Narcis Ghiță și Raul Bucur. Rezerve: Petru Marinache – Nicholas Stănescu, Radu Dumitru, Ionuț Popa, Răzvan Cojocaru, Cristian Vrăjitoarea și Tiberiu Dima.

Meciul juniorilor mai mici s-a încheiat la egalitate, 1-1, ambele goluri fiind marcate, din lovitură de pedeapsă, încă din prima repriză. Un rezultat ce poate fi considerat drept o surpriză, în condițiile în care petroliștii încercau să se mențină în plasa formațiilor de pe podium, în vreme ce botoșenenii ocupă ultimul loc, cu doar trei puncte strânse înaintea acestei confruntări. Astăzi, la Brazi, oaspeții au fost cei care au punctat primii, egalitatea fiind restabilită, cu zece minute înainte de finalul primei părți, de către Alin Boțogan. Antrenorul „lupișorilor”, Gheorghe Liliac, i-a folosit în acest meci pe Andrei Jercălău – Alex Cazan (46 Petre), Vlad Balea, Rafael Popovici, Ionuț Vasile (46 Daniel Andrei), Albert Dima, Andrei Oprea, Andrei Sîrbu, Mihnea Rădulescu, Alin Boțogan, Ion Grigore (46 Lucian Iancu).

În etapa viitoare, reprezentantele clubului nostru vor evolua, în deplasare, cu Academica Clinceni, partidele urmând să se dispute dumincă, 4 aprilie, de la orele 12.00 („U19”) și 14.00 („U17”).

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Stadion Ilie Oană
Play-Out Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043