Oficial: Mihai Velisar s-a întors la FC Petrolul!

Gruparea noastră a oficializat, astăzi, prima mutare a anului, Mihai Velisar urmând să îmbrace, din nou, tricoul „galben-albastru”. Fundașul stânga în vârstă de 23 de ani a semnat un angajament valabil până în vara anului 2025!

Produs al Centrului de Copii și Juniori al clubului nostru, Velisar revine, așadar, pe „Ilie Oană”, la aproape trei ani de la despărțirea de Petrolul. În ianuarie 2019, după ce fusese om de bază al „lupilor” în Liga A Prahova (2016-2017) și Liga 3 (2017-2018), tânărul fundaș stânga era împrumutat la Gloria Buzău, pentru ca, șase luni mai târziu, să fie transferat definitiv de către prim-divizionara Gaz Metan Mediaș. În tricoul ardelenilor, cariera lui Velisar a cunoscut un progres rapid, evoluțiile sale de pe prima șcenă propulsându-l, în scurt timp, și în lotul reprezentativei „U21” . În total, Velisar a bifat 77 de apariții pentru Gaz Metan Mediaș, el reușind să puncteze și de două ori pe parcursul ultimelor ediții de campionat.

Acum, ca urmare a eforturile oficialilor petroliști, Velisar se întoarce la echipa de la care s-a lansat către fotbalul de performanță și va începe, de astăzi, pregătirile alături de petroliști.

Bine ai revenit, Mihai Velisar!

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Stadion Ilie Oană
Cupa Romaniei

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11837
21832
31832
41831
51826