Pe ultima linie dreaptă!

Petroliștii au intrat pe ultima sută de metri a pregătirilor în vederea startului oficial în noul sezon, elevii lui Flavius Stoican urmând să debuteze, duminică, în ediția 2019-2020 a Ligii 2 Casa Pariurilor.

După testul de sâmbătă, cu CS Blejoi, petroliștii au primit o zi liberă, iar luni după-amiază au început pregătirile pentru confruntarea din deplasare cu Metaloglobus București, contând pentru runda inaugurală a eșalonului secund. Antrenamentele „lupilor” se desfășoară, pe tot parcursul săptămânii, la Strejnic, una dintre preocupările principale fiind aceea a adaptării la temperatura caniculară pe care, foarte posibil, se va juca la finalul săptămânii, partida din Capitală fiind programată să se dispute duminică, de la ora 13.30.

Astăzi, după antrenamentul de dimineață, petroliștii au avut parte și de alte două activității premergătoare stagiunii 2019-2020. Mai întâi au fost puși la curent cu ultimele modificări ale regulamentelor în ceea ce privește arbitrajul, într-o întâlnire cu președintele CJA Prahova, Marian Deaconu, după care au efectuat obișnuita ședința foto de dinaintea startului unui nou sezon competițional.

Mai jos, câteva imagini de la antrenamentul de ieri și de la acțiunile derulate astăzi.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Stadion Ilie Oană
Play-Out Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043