Pentru o ultimă speranţă!

După două înfrângeri consecutive, petroliştii au pierdut teren în lupta pentru promovare, având nevoie, acum, de un parcurs fără greşeală până la finele sezonului pentru a mai putea spera la un loc pe prima scenă a fotbalului românesc. În acest context, victoria devine un obiectiv obligatoriu pentru meciul pe care „lupii” îl vor disputa mâine seară, de la ora 19.30, pe terenul lui CS Mioveni.

Deşi, la un moment dat, succesele cu „U” Cluj şi Aerostar Bacău păreau să-i fi plasat pe un culoar ideal, de unde să declanşeze sprintul decisiv pentru promovare, eşecurile dureroase ce au urmat, cu FC Argeş şi la Oradea, i-au aruncat pe petrolişti în coada plutonului ce luptă pentru participarea în primul eşalon.

Astfel, din acest moment, elevii lui Gigi Mulţescu trebuie să scoată maximum posibil din cele opt meciuri ce le-au mai rămas de disputat, având nevoie, în acealaşi timp, şi un un joc al rezultatelor favorabil, pentru a mai putea spera până la capăt. Meciul de mâine, de la Mioveni, devine, aşadar, absolut vital, un hop pe care „lupii” sunt obligaţi să-l treacă victorioşi pentru a rămâne în cursa pentru un loc pe podiumul clasamentului.

Petroliştii au plecat în această seară spre Mioveni, după un antrenament efectuat la Strejnic, Gigi Mulţescu optând pentru un lot de 20 de jucători pentru întâlnirea de la Mioveni. Nu sunt disponibili căpitanul Laurenţiu Marinescu şi fundaşul dreapta Florin Borţa, ambii primind câte o etapă de suspendare după cartonaşele roşii văzute la Oradea, în rest neexistând probleme de efectiv.

Partida de mâine, ce va începe la ora 19.30, va fi condusă, de la centru, de către Andrei Florin (Tg. Mureş),  cel care, ca fapt divers, a arbitrat şi partida tur, disputată pe „Ilie Oană”, şi încheiată nedecis, 0-0. Arbitri asistenţi vor fi Ferencz Tunyogi (Zalău) şi Ovidiu Timar (Marghita-Bihor), iar ca observatori au fost delegaţi Florin Hîncu (Braşov) şi Mircea Bucur (Tg. Mureş).

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Stadion Ilie Oană
Cupa Romaniei

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11837
21832
31832
41831
51826