Petroliștii îl testează pe atacantul francez Guy Gnabouyou

Oficialii „lupilor” nu fac un secret din faptul că își doresc, în continuare, să completeze lotul, iar la antrenamentele din această săptămână a participat și un jucător nou.

Este vorba despre atacantul francez, cu origini ivoriene, Guy Kassa Gnabouyou, cel care este evaluat de către antrenorul Flavius Stoican, înainte de a se lua o decizie în privința unei eventuale legitimări. „Este un jucător pe care vreau sa-l urmăresc atent. Are un fizic impresionant, are calitate bună, îndemânare, forță. L-am văzut în această săptămână și rămâne să-l mai urmărim și zilele următoare. Chiar vrem să avem un meci amical, marți sau miercuri, tocmai ca să le dăm posibilitatea jucătorilor care evoluează mai puțin în partidele oficiale să adune minute și, în același timp, să-i vedem și pe cei pe care îi aducem în probe”, a spus Flavius Stoican.

În vârstă de 29 ani, Gnabouyou (1.86 m) are inclusiv experiența primului eșalon francez, bifând trei apariții în tricoul lui Olympique Marseille. Ulterior, atacantul a mai evoluat pentru US Oreleans, Paris FC, Inter Turku (Finlanda), AEL Kaloni (Grecia), Sliema Wanderers (Malta), Torquay United (Anglia), IBV Vestmannaeyjar (Islanda) și, ultima dată, Iraklis Salonic (Grecia).

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Stadion Ilie Oană
Cupa Romaniei

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11837
21832
31832
41831
51826