Pierdere importantă pentru „lupi”/Marinescu ratează meciul de la Brăila

Petroliştii pleacă, astăzi, spre Brăila, cu obiectivul clar de a obţine cea de-a treia victorie consecutivă în meciul pe care îl vor susţine mâine, de la ora 12.00, pe terenul ultimei clasate, Dacia Unirea.

Un joc în care se întâlnesc o candidată autorizată la promovare şi „lanterna” roşie a ierarhiei are, evident, un favorit indiscutabil, cel puţin pe hârtie. Totuşi, lucrurile nu sunt chiar atât de simple pe cât ar putea să pară la prima vedere, iar Octavian Grigore şi elevii săi nu-şi permit să trateze confruntarea de la Brăila cu superioritate. „Aştept o implicare deosebită din partea jucătorilor şi nu trebuie, în niciun caz, să facem greşeala să ne considerăm favoriţi. Vom avea parte de un meci greu, echipa gazdă are mare nevoie de puncte şi, cu siguranţă, se va agăţa de orice şansă pe care o va avea”, a afirmat Tavi Grigore.

„Lupii” vor trebui să se descurce, la meciul de mâine, fără „căpitanul” Laurenţiu Marinescu, cel care a acuzat o lovitură la genunchi în jocul cu Farul Constanţa şi a devenit indisponibil pentru confruntarea de mâine. „Ştim că ne va aştepta un teren foarte dificil la Brăila, în plus ne confruntăm şi cu absenţa lui Laurenţiu Marinescu, dar va trebui să găsim soluţii şi să trecem peste aceste dificultăţi”, a continuat tehnicianul „galben-albaştrilor”.

Pe lângă Marinescu, va lipsi, în continuare, şi celălalt „căpitan” al acestui sezon, Sebastian Ghinga, cel care se află în perioada de refacere după intervenţia chirurgicală suferită în urmă cu circa două săptămâni. Nici Toto Tamuz nu este apt de joc pentru întâlnirea de la Brăila, iar lista indisponibililor ar putea fi completată de către olandezul Jeroem Lumu, incert, la această oră, din cauza unor probleme pe care le-a acuzat în ultimele zile.

Ploieştenii vor pleca, spre Brăila, după antrenamentul din această dimineaţă, meciul de mâine urmând să înceapă la ora 12.00. Preţul biletelor este de 10 lei, iar suporterii ploieşteni îşi vor putea procura tichetele de la un punct de vânzare amenajat în preajma zonei de acces a fanilor echipelor oaspete.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs FC Rapid 1923

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043