Ploieștiul a sărbătorit promovarea Petrolului!

La aproape nouă ani distanță de la câștigarea Cupei României, Petrolul i-a scos, din nou, pe ploieșteni în stradă! Aseară, pe esplanada Palatului Culturii, a fost sărbătorită promovarea în Liga 1, „lupii” revenind, după șase ani, pe prima scenă fotbalistică a țării.

Evenimentul a început puțin după ora 20.00, adică imediat după ce echipa noastră a ajuns de la Slobozia, acolo unde încheiase, cu o remiză „albă”, pe primul loc stagiunea 2021-2022 a Ligii 2. În fața câtorva mii de ploieșteni, atmosfera a fost întreținută, pentru început, de Reconquista & Methadon, El Negro și Kamara, în așteptarea momentului de vârf al evenimentului, premierea campionilor. Au urcat pe scenă și câțiva dintre cei care, în 2016, făceau parte din lotul cu care Petrolul pornea la un nou drum, renăscând din propria cenușă (Ionuț Marinică, Ilie Dumitrescu, Decebal Nae, Dănuț Iancu, Cosmin Lambru, Răzvan Catană, Daniel Chiriță, Alexandru Crăciun, Adrian Vintilă, Dragoș Gheorghe, Gabi Frîncu, Roland Stănescu sau Claudiu Tudor), iar, la final, secretarul general adjunct al Federației Române de Fotbal, Gabriel Bodescu, a înmânat trofeul cuvenit celei mai bune echipe a ediției 2021-2022 a Ligii 2!

Mulțumiri artiștilor care au urcat pe scenă , prezentatorilor showului (Mircea&Bubanu), Primăriei Municipiului Ploiești, Consiliului Local, SGU Ploiești, Filarmonicii „Paul Constantinescu” Ploiești, Teatrului „Toma Caragiu” Ploiești, Federației Române de Fotbal și tuturor celorlalte Instituții care au contribuit la desfășurarea evenimentului! Ne revedem în Liga 1!

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11126
21022
31121
41119
51115