Precizări ACS Petrolul 52

În condițiile evenimentelor din ultima perioada, Costel Lazăr, președintele ACS Petrolul 52, aduce următoarele precizări:

– în data de 18.06.2021, ACS Petrolul 52 a înaintat o adresă către Consiliul Local al Municipiului Ploiești, solicitând adoptarea unei Hotărâri prin care Clubul să aibă drept de folosință exclusivă asupra mărcilor „Petrolul” pentru o perioadă limitată de timp, respectiv până la data de 20.06.2021, până la finalizarea procedurii de atribuire a mărcilor prin licitație publică (vezi facsimil sus);

– cum, nici până în ziua de astăzi, nu a existat vreun răspuns oficial din partea Consiliului Local al Municipiului Ploiești la această adresă, Clubul s-a văzut pus în imposibilitatea de a folosi, în mod legal, mărcile „Petrolul”, în toată această perioadă de timp. Acesta este singurul motiv real pentru care Scutul nu a apărut pe echipamentele de joc și de antrenament.

Reiterăm dorința noastră fermă de a evolua, în continuare, cu marca și sigla FC Petrolul Ploiești, recunoscută la nivelul întregului fotbal românesc, dar în condiții legale. Pentru o mai bună informare, atașăm Extrasul din Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice modificată și completată prin Legea nr. 66/2010.

„Cine își permite să încalce legea să își asume! Eu, unul, nu îmi permit să încalc legile! Hai Petrolul!”, a precizat Costel Lazăr.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043