Precizări ale președintelui Costel Lazăr față de un articol apărut în Gazeta Sporturilor

Ca urmare a unui articol apărut în ediția de astăzi a Gazetei Sporturilor, sub titlul „Gabi Tamaș, jucător-finanțator la Petrolul » Mesaj aspru pentru conducere: „Le dau eu un salariu băieților și apoi plec!”, președintele clubului nostru, Costel Lazăr, a făcut următoarele precizări:

„Gabriel Tamaș nu a împrumutat niciodată clubul! El a intermediat la începutul sezonului, printr-un cunoscut, un împrumut de 100.000 de euro, pe care, este drept, cu o oarecare întârziere, clubul l-a returnat în trei tranșe (50.000 euro, 40.000 euro și 10.000 de euro), și nu cu „țârâita”, așa cum se specifică în respectivul articol. De atunci, clubul nu a mai apelat la Gabi Tamaș pentru un alt împrumut, așa cum, la fel de eronat, notează autorii articolului! Ca jurnaliști profesioniști, așa cum pretindeți ca sunteți, pentru a afla adevărul cred ca ar fi trebuit să verificați aceste lucruri și la conducerea clubului! Tot ceea ce spun se regăsește în documente, nu în zvonuri și în închipuirile unora pe care s-ar părea că-i reprezentați!

În același timp, spre știința tuturor și pentru a preîntâmpina alte dezinformări, fac precizarea că drepturile salariale aferente lunii iulie au fost achitate pentru absolut toți angajații clubului, neexistând, așadar, restanțe. Iar în ceea ce privește salariul aferent lunii iunie și bonusurile de promovare, jucătorii și componenții staffului tehnic au încheiat cu clubul cesiuni de creanțe, urmând să primească sumele cuvenite din încasările provenite din drepturile TV.

Mai mult decât atât, dorim să se știe și că, până la acest moment, Petrolul Ploiești a jucat pe cele mai mari prime de victorie din Superliga, acestea fiind achitate la zi!

Sper, așadar, ca toate aceste dezinformări să înceteze, iar parcursul echipei noastre să fie apreciat la adevărata valoare și nu pus în „umbră” de așa-zise probleme extra-sportive inventate!”, a declarat președintele Costel Lazăr.

Următorul meci

UTA Arad vs FC Petrolul Ploiești

Stadion Francisc von Neuman
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
12655
22648
32645
42640
52639