Precizările antrenorului Leo Grozavu

Ca urmare a unor articole apărute în mass-media, după jocul dintre FC Petrolul Ploieşti şi ASU Politehnica Timişoara, în care antrenorul Leo Grozavu este acuzat, cităm, că a explodat la adresa propriilor suporteri”, tehnicianul “galben-albaştrilor” a făcut următoarele precizări:

„În tensiunea de la finalul meciului am avut, este adevărat, o descătuşare nervoasă, după golul marcat de către Laurenţiu Marinescu, dar sub nicio formă nu m-am adresat spectatorilor sau oricăror altor persoane de la tribuna oficială, aşa cum absolut eronat se lasă de înţeles în acel articol.

Nu m-am contrat cu nimeni din tribune, nici pe parcursul meciului şi nici la final, iar tot ceea ce s-a scris pe marginea reacţiei mele nu reprezintă decât o exagerare!

Am apreciat dintotdeauna pasiunea fanilor petrolişti, modul în care ei îşi încurajează echipa şi n-aş fi avut nici cel mai mic motiv să mă manifest nepotrivit la adresa lor. Ba, din contră, nu pot decât să le mulţumesc pentru faptul că, şi în acest meci, ne-au susţinut din primul până în ultimul minut, indiferent de rezultatul care era trecut pe tabela de marcaj”, a afirmat Leo Grozavu.

Sunt absolut convins de faptul că nu a fost vorba despre o reacţie a lui Leo Grozavu către cineva anume, ci, pur şi simplu, de o descătuşare nervoasă. Totodată, pot să confirm faptul că nu s-a pus nicio secundă problema demiterii antrenorului, aşa cum se speculează în articol. Avem un obiectiv clar, acela al promovării, iar rezultatele obţinute în ultima vreme ne dau speranţe că ne aflăm pe drumul cel bun”, a precizat, la rândul său, preşedintele FC Petrolul Ploieşti, Cristian Vlad.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Stadion Ilie Oană
Cupa Romaniei

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11837
21832
31832
41831
51826