Pregătiri pe „sintetic” pentru Arad

Petroliștii vor încheia, oficial, anul duminică, cu meciul extrem de important pe care îl vor disputa, în deplasare, contra liderului eșalonului secund, UTA Arad.

Partida se va desfășura pe stadionul „Motorul” din Arad, unul dotat cu suprafață de joc artificială, așa încât, în această săptămână, elevii lui Flavius Stoican se pregătesc pe teren sintetic, tocmai pentru a se acomoda cu condițiile de joc pe care le vor întâlni la finalul acestei săptămâni. Astfel, antrenamentul de astăzi s-a derulat la „Parcul Vest”, urmând ca, pentru următoarele ședințe până la plecarea spre Arad, „lupii” să folosească „sinteticul” de la Câmpina.

În altă ordine de idei, conform anunțului făcut de către organizatori, la meciul de duminică, biletele din sectorul rezervat suporterilor oaspeți vor costa 15 lei și vor putea fi procurate de la fața locului.

Ianis Stoica, în Portugalia cu naționala „U18”

Pentru ultima întâlnire din 2019, petroliștii nu vor putea conta pe Ianis Stoica. Tânărul jucător al formației noastre a fost convocat la naționala „U18”, cu care a plecat, astăzi, la un turneu de verificare în Portugalia. Reprezentativa României va juca cu Portugalia (7 decembrie), Spania (9 decembrie) și Turcia (11 decembrie), Ianis Stoica fiind unul dintre oamenii de bază ai „tricolorilor”.

 

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043