UTA Arad – FC Petrolul / Ultima impresie contează cu adevărat!

După o primă parte a sezonului în care lipsa de constanță în joc a cântărit enorm în poziționarea din clasament, petroliștii au nevoie de un rezultat pozitiv mâine, la Arad, pentru a ierna cât mai aproape de zona promovării. Meciul de pe terenul liderei la zi a eșalonului secund va începe la ora 13.00.

Ultima apariție din 2019 le aduce elevilor lui Flavius Stoican un duel de foc. „Lupii” trebuie să strângă rândurile și să facă uitate ultimele prestații, cele cinci jocuri consecutive fără victorie trimițând echipa noastră mai aproape de jumătatea ierarhiei decât de podium, iar, de această dată, ultima impresie chiar va conta, pentru că un rezultat pozitiv obținut în fața celor de la UTA va oferi mai mai multă liniște înaintea vacanței de iarnă.

Cu siguranță, va fi o misiune cât se poate de dificilă, în condițiile în care arădenii au avut un parcurs de regularitate în acest sezon, iar pe teren propriu nu au cedat decât două puncte, în remiza cu CS Mioveni. Dar asta nu înseamnă că petroliștii nu au argumentele necesare pentru a termina anul cu capul sus, putând și trebuind să demonstreze, cu această ocazie, că rămân să se lupte cu șanse importante pentru un loc în primul eșalon.

Pentru că jocul de mâine se va desfășura pe suprafață artificială, staff-ul tehnic al ploieștenilor a adaptat, în consecință, programul de pregătire din această săptămână, ultimele antrenamente desfășurându-se pe „sinteticul” de de la Parcul Vest și pe cel de la Câmpina. Din păcate, Ionuț Cioinac și Younes Hamza nu au putut fi recuperați în timp util, așa încât ei nu vor fi apți pentru duelul de mâine, lista indisponibililor fiind completată cu numele lui Ianis Stoica, tânărul jucător fiind plecat, cu reprezentativa „U18”, la un turneu în Portugalia. De partea cealaltă, și arădenii acuză mai multe absențe, Coulibaly, Pușcaș, Ciucur, Stancu și Andrei Rus fiind absenți, din cauza accidentărilor, de mai multă vreme, iar Șeroni este dat ca incert pentru confruntarea de mâine.

Partida se va disputa pe stadionul „Motorul”, de la ora 13.00, fiind transmisă, în direct, de către Digisport, Telekomsport și Look TV. Biletele repartizate în sectorul oaspeților vor costa 15 lei și vor putea fi procurate de la fața locului.

 

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Stadion Ilie Oană
Cupa Romaniei

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11837
21832
31832
41831
51826