Pregătiri pe „sintetic”

Cum să găsești un teren cu iarbă naturală pe care să te pregătești în această perioadă a devenit o adevărată provocare, rămasă, din păcate, de cele mai multe ori fără concretizare, petroliștii s-au văzut nevoiți să se deplaseze, astăzi, la Izvorani, pentru a-și continua antrenamentele în vederea partidei din etapa a 24-a a Superligii, pe care o vor juca luni, de la ora 17.00, la Botoșani.

Astfel, pe suprafața artificială a terenului din cadrul Complexului Olimpic „Sydney 2000”, „lupii” au avut parte de de o primă parte în care accentul a fost pus pe componenta fizică, cu alergări, „lansate” și alte exerciții specifice, pentru ca restul antrenamentului să fie rezervată jocurilor cu mingea.

De ieri, la pregătirile „galben-albaștrilor” participă și Robert Riza (23 ani), jucător ce evoluează ca fundaș stânga, iar ultima dată a jucat pentru divizionara secundă CSC Șelimbăr (14 prezențe în actualul sezon). Fost la Astra Giurgiu (3 apariții în prima ligă) și Chindia Târgoviște, Riza va fi evaluat de către staff-ul tehnic al petroliștilor la antrenamentele din această săptămână, iar mai apoi se va lua o decizie în privința sa.

Mâine, petroliștii vor merge, din nou, la Izvorani, sperându-se ca, pe finalul săptămânii, terenurile din zona Ploieștiului să fie ceva mai „prietenoase”, astfel încât antrenamentele de dinaintea plecării spre Botoșani, programată pentru duminică, să se desfășoare local.

Următorul meci

FC Voluntari vs FC Petrolul Ploiești

Stadion „Anghel Iordănescu”, Voluntari
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11737
21732
31730
41729
51725