Pregătiri pentru meciul cu CS Mioveni

FC Petrolul se află în fața unei serii de trei jocuri pe care le va disputa pe stadionul „Ilie Oană”, primul fiind cel de sâmbătă, de la ora 19.00, cu CS Mioveni. Elevii lui Nicolae Constantin au început, de luni, antrenamentele pentru confruntarea din etapa cu numărul 7 a Superligii, asta după ce au avut parte de două zile libere în weekend, imediat după revenirea de la Târgu Jiu.

Astăzi, „lupii” s-au antrenat pe stadionul formației de eșalon trei CS Blejoi, iar stafful tehnic al „galben-albaștrilor” a avut sub comandă întreg efectivul. Absenți pentru partida cu FC U Craiova din cauza unor probleme de natură medicală, Takayuki Seto și Gicu Grozav au revenit la pregătiri, fiind de așteptat ca ei să fie complet recuperați pentru întâlnirea de sâmbătă.

Biletele pentru partida FC Petrolul – CS Mioveni sunt disponibile atât on-line, pe www.entertix.ro (aici), cât și la casa stadionului „Ilie Oană”, deschisă marți și miercuri în intervalul orar 15.00 – 20.00, joi și vineri între 10.00 – 20.00, iar sâmbătă începând cu 08.30 și până la startul întâlnirii.

Vîlceanu și Jair, în echipa etapei a șasea!

Avem, din nou, reprezentanți în primul „11” al etapei, portarul Octavian Vâlceanu și mijlocașul Jair Tavares fiind nominalizați de către Liga Profesionistă de Fotbal printre cei mai buni jucători ai rundei cu numărul șase!
Marcator al golului victoriei în confruntarea cu FC U Craiova, brazilianul Jair a fost ales, de către deținătorii de drepturi TV și LPF, și MVP-ul meciului disputat la Târgu Jiu.
Felicitări!

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11126
21022
31121
41119
51115