Pregătiri pentru Mioveni

După ce au preluat, la capătul etapei trecute, şefia clasamentului Seriei a III-a, punând un avantaj de două lungimi faţă de echipa clasată pe locul doi, petroliştii sunt decişi, evident, să-şi consolideze poziţia în cele trei meciuri rămase de disputat până la finalul anului. Astfel, prima ţintă este cea de vineri, atunci când, de la ora 14.00, „lupii” o vor întâlni, în deplasare, pe CS Mioveni II, „satelitul” grupării de eşalon secund cu care tocmai s-au duelat în „Cupa României”.

Deşi, de regulă, CS Mioveni II îşi dispută jocurile de pe teren propriu pe terenul Liceului Tehnologic de la Colibaşi, meciul de vineri a fost programat pe arena centrală din Mioveni. Schimbarea s-a făcut la solicitarea grupării ploieştene şi a Jandarmeriei, cu intenţia de a li se asigura spectatorilor condiţii decente pentru a asista la această confruntare. În plus, conducerea argeşenilor a decis să lase intrarea liberă, fanii petrolişti urmând să aibă la dispoziţie sectorul rezervat oaspeţilor pe arena din Mioveni.

Altfel, după scurt respiro bine venit în weekend-ul trecut, „lupii” şi-au reluat, de la începutul săptămânii, ciclul normal de pregătire, antrenamentele desfăşurându-se pe stadionul „Conpet”. Tavi Grigore nu se va putea baza, nici vineri, pe Jean Prunescu şi Dragoş Gheorghe, în continuare accidentaţi, existând, însă, speranţe pentru recuperarea lui Gabi Frîncu, cel care ar putea reveni, astfel, în efectivul „galben-albaştrilor”.

Următorul meci

FC Voluntari vs FC Petrolul Ploiești

Stadion „Anghel Iordănescu”, Voluntari
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11737
21732
31730
41729
51725