Pregătiri pentru primul joc oficial al anului

Reveniți acasă în noaptea de vineri spre sâmbătă, după zece zile petrecute în Antalya, petroliștii s-au întors, de luni după-amiază, la antrenamente, în condițiile în care nu mai târziu de sâmbătă îi va aștepta și primul joc oficial din acest an.

Și dacă ședința de pregătire de ieri după-amiază a fost una de „dezmorțire”, de astăzi s-a reintrat serios în „pâine”, antrenamentul din această dimineață desfășurându-se la Pleașa. La el au participat și doi dintre jucătorii care nu s-au putut pregăti, în ultima parte a cantonamentului, din cauza unor probleme medicale, este vorba de Valentin Țicu și de Jair Silva, dar, în schimb, a lipsit Marian Huja, cel care, mâine, va efectua un nou examen RMN, pentru un diagnostic clar în ceea ce privește genunchiul afectat.

Sâmbătă, de la ora 17.00, echipa noastră va juca, în deplasare, cu CS Mioveni, într-un meci contând pentru etapa cu numărul 22 din Superliga. Cu nouă partide înainte de încheierea sezonului regular, FC Petrolul ocupă poziția  șaptea în clasamentul la zi, cu 30 de puncte, la două lungimi distanță de ultimul loc care asigură accesul în faza play-off a competiției.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11126
21022
31121
41119
51115