Pregătiri pentru Reșița

Sâmbătă, de la ora oficială de start a etapelor din eșalonul secund, 11.00, petroliștii vor începe seria celor șase partide din play-out, în prima etapă urmând să joace pe terenul lui CSM Reșița.

Sub comanda lui Octavian Grigore, Gheorghe Liliac, Ciprian Pura și Cătălin Grigore, „găzarii” au reînceput antrenamentele de marți, iar vestea bună pentru staff-ul tehnic este accea a prezenței la pregătiri a unora dintre jucătorii care, din motive medicale, au absentat la Cluj. Astfel, Nir Lax și Antonio Manolache s-au antrenat alături de coechipierii lor, pe lista indisponibililor rămânând, în continuare, Romario Moise și Viorel Lică, alături, bineînțeles, de mai vechii absenți Daniel Enache și Amidu Salifu.

În același timp, la antrenamente au participat și trei jucători proveniți de la formațiile „U 19” și „U17”, portarul Petru Marinache și mijlocașii Cristian Licsandru și Alin Boțogan. Un alt junior care se pregătește, în aceste zile, alături de „lupi” este portarul Alexandru Radu, cel care aparține de FC Petrolul, dar a fost detașat, din această iarnă, sub formă de împrumut la CSO Plopeni.

Petroliștii vor pleca spre Reșița de mâine, urmând să efectueze, vineri, un ultim antrenament, înaintea jocului din Valea Domanului.

Mai jos, o galerie foto de la ședința de pregătire de astăzi.

Următorul meci

FC Dinamo București vs FC Petrolul Ploiești

Stadionul "Arcul de Triumf"
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043